av Published On: 16 oktober, 2023

Nu är vi inne i slutet av golfsäsongen och efter söndagen den 29 oktober stänger vi följande anläggningar och banor för säsongen: Bromma, Brollstas 18-hålsbana, Gripsholm, Hässelby, Lindö Dal, Kungsängen Kings och Queens Course, Kyssinge 18 och 9-hålsbana, Riksten, Viksberg och Waxholms 18-hålsbana. Förutom banorna, så stängs även klubbhusen, rangerna och övriga övningsområden.

Lindö Park och Äng kommer att vara fortsatt öppna för spel under november månad, om vädret tillåter. Shoppen kommer att vara öppen mellan kl. 10.00 – 14.00 , alla dagar i veckan. Enklare kioskutbud finns att köpa. Rangen kommer att vara stängd för säsongen men lilla putting greenen, vid tee 1 och 10 på Lindö Äng är fortsatt öppen men får ej beträdas vid frost. För aktuell status kring bil- och vagnmöjligheter, vänligen läs mer på Lindös Facebook-sida, ring eller maila oss i Shoppen på  telefon: 0770-22 00 10 alt. via e-post: lindo@golfstar.se.

Vidare kommer också Brollsta och Waxholms 9-hålsbanor att vara fortsatt öppna för spel på ordinarie greener under hela vintern. Starttider bokas som vanligt via GolfStars hemsida eller direkt i Sweetspot-appen. Digitala scorekort finns tillgängliga via OnTag-appen.

Tisdagen den 1 november öppnar GolfStar Indoor för säsongen. Här spelar du simulatorgolf med TrackMan och du kan välja att spela några av världens bästa golfbanor, delta i olika typer av tävlingar eller träna din swing. Kom själv eller ta med dina golfvänner. Vi rekommenderar upp till 4 personer per simulator. Som GolfStar medlem erhåller du alltid 25% rabatt på våra timpriser. Våra öppettider kommer att vara mellan kl. 10.00 – 18.00, alla dagar i veckan. På plats finns ett enklare kioskutbud och du kan även passa på att fynda golfprodukter till rabatterade priser. Så välkommen in i värmen hos oss på GolfStar Indoor.

Mer info om GolfStar Indoor hittar du här.

Vill du ha värme på riktigt, så kan vi tipsa dig om GolfStar Travel. Som Small, Medium eller Large medlem har du förmånliga priser på Stay & Play-paket hos våra utvalda samarbetspartners i Spanien. Våra anläggningar är; Empordà Golf, Hacienda del Álamo, GNK Golf/ La Torre Golf Resort och La Sella Golf Resort & Spa. Trevlig resa!

Mer info om GolfStar Travel hittar du här.

Förläng din golfsäsong tillsammans med oss på GolfStar!

Nyhetsarkiv