av Published On: 28 februari, 2024

Under den gångna vintern har tre av GolfStars populära golfanläggningar genomgått en omfattande renovering för att förbättra besökares upplevelse. Bromma, Lindö och Waxholm har alla fått en uppfräschning enligt det nya konceptet som inkluderar modern inredning och nya färgscheman, samt en förbättrad service för golfarna.

Det nya konceptet fokuserar på att göra golfanläggningarna mer välkomnande och bekväma för besökare. Ny smörgåskyl har installerats, kassadisk bytts ut och en trevlig cafédel har skapats för avkoppling och social interaktion före, under och efter golfrundan. Dessutom har nya kassadiskar införts för smidigare och effektivare service.

En betydande förändring är inriktningen på shoppen, som nu har omdesignats för att bli en servicebutik som passar golfarnas behov och sättet de besöker anläggningarna på idag. Utbudet inkluderar en mängd olika nygjorda smörgåsar och paninis, samt ett brett sortiment av drycker och konfektyr. För de varma sommardagarna finns årets topplista från GB, medan det också finns alternativ som kaffe, korv och fika tillgängligt. På de större anläggningarna har även ett enklare utbud av varm mat införts, såsom lasagne och pajer, för att tillgodose besökarnas behov av en måltid efter en runda golf.

Shoppen erbjuder också ett varierat sortiment av golfutrustning såsom bollar, handskar, peggar och kepsar, samt pikéer, tröjor och underdelar för dem som vill uppdatera sin golfgarderob.

Med dessa förbättringar strävar anläggningarna efter att skapa en mer komplett och tillfredsställande golfupplevelse för besökarna, där bekvämlighet och service står i centrum!

Välkommen ut i vår till våra anläggningar!

Nyhetsarkiv