av Published On: 18 april, 2024

Dennis Heith och Stefan Hjukström tar över GolfStar Lindö som nya franchisetagare.

 Efter fem år som operatörer tar Dennis Heith och Stefan Hjukström nu över hela klubbhuset på GolfStar Lindö. Med fokus på golfprodukter, träning och mat, kombinerar de försäljningen av golfutrustning med café och matservering, allt enligt det GolfStars nya Shoppen-koncept.

– Denna möjlighet att ta över GolfStar Lindö är en dröm som går i uppfyllelse för oss. Vi har alltid brunnit för att skapa en dynamisk och välkomnande miljö för golfentusiaster, och nu får vi chansen att göra det på våra egna villkor, säger Stefan Hjukström entusiastiskt.

Dennis Heith lägger till: Vi ser verkligen fram emot att erbjuda vårt utökade sortiment av golfprodukter och erbjuda våra besökare en komplett golfupplevelse. Att få kombinera försäljning av golfprodukter med en trevlig uppfräschad caféservering känns som den perfekta mixen för att locka både golfare och besökare som bara vill njuta av atmosfären.

GolfStar Lindö har under vintern genomgått en omfattande renovering av Shoppen för att skapa en enhetlig upplevelse för besökarna. Detta innefattar en uppfräschad kassadisk, ny smörgåskyl och en moderniserad shop del som binds ihop med cafédelen.

– Vi är glada över att välkomna Dennis Heith och Stefan Hjukström som nya franchisetagare på GolfStar Lindö. Deras passion och engagemang för att skapa en professionell och välkomnande golfupplevelse är precis vad vi söker hos våra partners, säger Anna Holmberg, Club Operational Manager på GolfStar.

Franchisekonceptet:
Franchise är ett affärssystem där ett företag ger en annan person eller företag (franchisetagaren) rätten att använda dess affärsnamn, varumärken och affärsmodell för att bedriva en verksamhet enligt ett visst koncept. GolfStar har under flera år använt en variant av detta system där samarbetet med operatörer har varit en nyckeldel i bolagets framgång. Nu tar GolfStar steget vidare och utvecklar operatörskapet till ett Franchiseupplägg med stark lokal förankring. Genom ett enhetligt utbud av produkter och en gemensam vision vill GolfStar säkerställa att besökarna kan känna igen sig och ha samma förväntningar oavsett vilken anläggning de besöker.

Med det nya franchiseupplägget siktar Dennis Heith och Stefan Hjukström på att erbjuda besökare en dynamisk och välkomnande miljö där både golfentusiaster på alla nivåer kan trivas.

Varmt välkomna till nya GolfStar Lindö!

 

 

 

Nyhetsarkiv