av Published On: 22 april, 2024

Kommande banöppningar på Lövsättra, Kyssinge 18 hål, International, Lindö Dal & Brollsta!
Vi är glada att meddela att ytterligare anläggningar öppnar för säsongen, redo att välkomna dig till många härliga golfrundor.

Onsdag 24 april – Lövsättra, första start kl. 10.00.
Torsdag 25 april – Kyssinge 18-hålaren och International, första start kl. 10.00.
Tisdag 30 april – Brollsta 18-hålaren och Lindö Dal, första start kl. 09.00.

Bokningen för banorna öppnar imorgon, tisdag den 23 april kl. 09.00 så vill du säkra din tid på någon av ovan anläggningar så se till att vara redo i appen på morgonen!

Lövsättra:
På Lövsättra möts du av ett välbekant ansikte på vår platsansvarig, Ninnica. Tillsammans med det erfarna teamet, bestående av Liza, Oscar, Sten och Hasse, är de redo att laddade för att träffa dig ute på anläggningen. Nytt för i år är att du även kommer att träffa dessa personer ute på banan när de gör ban- och spelkontroller.

International:
På International möts du av vår nya platsansvarig Maria, som tillsammans med bland annat Micke och Annelie ser fram emot att ge dig minnesvärda dagar ute på anläggningen. Likt Lövsättra så kommer du kunna träffa teamet även ute på banan då de löpande kommer köra spelkontroller samt finnas till där ute för frågor och service.

Kyssinge:
Här har vi haft i gång 9-hålaren för spel några veckor redan och nu dags även för 18-hålaren. Monica med team är taggade för att få i gång hela anläggningen nu. Shoppen med café och mat är igång sedan innan så varmt välkomna in för en värmande kopp kaffe och goda smörgåsar.

Brollsta:
Äntligen är det dags för 18 hålaren att öppna upp. 9-hålaren och range är öppna sedan innan. I klubbhuset möter du i år Håkan som platsansvarig och kommer tillsammans med Wanja, Suzan och Maximus välkomna dig på anläggningen i år. Välkommen in och hälsa på oss, inne i Shoppen hittar du även diverse golfprodukter som du kan komma att behöva inför rundan, samt olika möjligheter till energiintag för att kunna hålla koncentrationen under hela rundan.

Lindö Dal:
Äntligen är hela Lindö i gång med öppningen av Lindö Dal. Dennis och Stefan, våra Franchisetagare, hälsar dig varmt välkommen till Lindö Dal där du även kan besöka den nyrenoverade Shoppen och caféet uppe i klubbhuset. Lindö Dalkiosken kommer vara i gång från start med kioskservice från morgon till kväll tack vare HonestBox-lösningen, vilket gör det smidigt att handla direkt i din telefon. Under helger kommer det även finnas bemanning på plats i kiosken.

Vi har gjort det ännu smidigare för dig att ansluta dig till vår gemenskap genom att endast erbjuda medlemskap via vår webbsida. Så även om det inte längre går att köpa i kassan ute på våra anläggningar behöver du inte oroa dig – det är enkelt och bekvämt att göra det online. Se till att vara redo att ta det första steget mot spännande upplevelser genom att boka din tid och säkra din plats på någon av våra fantastiska banor!

För öppettider och mer information, besök anläggningarnas webbsidor och följ deras Facebook-sidor för de senaste nyheterna och aktuell banstatus.

Vi ser fram emot att välkomna dig till GolfStar för en oförglömlig golfsäsong!

 

 

 

 

 

 

Nyhetsarkiv