av Published On: 8 april, 2024

Vi är glada att meddela att ytterligare fyra av våra populära banor kommer att öppna för spel på torsdag den 11 april. Det är dags att ta fram klubborna och förbereda dig för fantastiska golfrundor på några av våra mest efterlängtade banor.

Här är de banor som öppnar:

Kings Course på Kungsängen:
En av våra mest populära banor öppnar för spel. Med sina utmanande layout och vackra omgivningar är detta ett måste för alla golfälskare. Queens Course är sedan tidigare redan öppen och så även rangen så nu är vi i gång på riktigt.

Waxholm:
Njut av skärgårdsidyllen när du spelar på denna underbara bana. Med sina spektakulära vyer och utmanande hål är Waxholm en pärla att spela på. Välkommen in till vårt nyrenoverade klubbhus med konceptet Shoppen. Här möter du våra nya franchisetagare Lina och Mathias som har laddat upp med nyheter i Shoppen där du både kan hitta kläder, kepsar och skor från Puma, handskar från FootJoy och bollar från bland annat Titleist.

Viksberg:
En bana söder om stan som erbjuder utmärkt golf i en vacker miljö. Här möter du Martin och Stefan med personal som är redo att välkomna er inne i klubbhuset. På Viksberg har vi restaurang med fulla rättigheter så passa på att göra ett besök där inne innan eller efter din runda.

Gripsholm:
Ännu en söder om stan-bana som är väl värd ett besök. Här nere möter du vår nya platsansvariga Filippa och hennes personal. Nytt för i år är att vi har flyttat in Shoppen till gamla restaurangdelen så nu hittar du allt på ett och samma ställe. Vi kommer här ha ett caféutbud under säsongen med goda smörgåsar, korv och dryck.

Bokningen för dessa banor öppnar imorgon, tisdag, kl. 09.00. Första bokningsbara tiderna är klockan kl. 09.00 på torsdag den 11 april på respektive bana. Se till att vara redo att boka din tid för en spännande golfrunda på någon av dessa fantastiska banor.

Öppettider för respektive anläggning hittar du på dess anläggningssida och på respektive anläggningens Facebook-sida hittar du alltid de senaste nyheterna och aktuell banstatus.

Se till att ha köpt ditt medlemskap innan du vill boka, i år kan du inte köpa ditt medlemskap i kassorna utan all försäljning av medlemskapen sker via vår webbsida.

Vi ser fram emot att välkomna dig till GolfStar för en oförglömlig golfsäsong!

 

 

Nyhetsarkiv