av Published On: 27 mars, 2024

Nu har vi nöjet att presentera ännu en utvald partner till GolfStar Travel. Näst på tur är Orresta Golf & Konferens som ligger cirka en timmes bilresa från Stockholm. På anläggningen finns en fantastisk 18-hålsbana, precis intill klubbhuset och anläggningens fyra hotellbyggnader. Banan är ritad av den välkända banarkitekten Bengt Lorichs och under 2022 spelades en tävling på damernas LET Access Tour på Orresta.

– Att nu också kunna erbjuda våra medlemmar förmånliga ”Golfpaket” i Sverige och på Orresta Golf & Konferens till den kommande säsongen är riktigt kul, säger Stefan Brikell, Market Director på GolfStar.

– Golfpaket i Sverige är något som våra medlemmar efterfrågat sedan vår lansering av GolfStar Travel och samarbetet med våra utvalda partners i Spanien. Vår ambition är att hela tiden skapa ännu fler medlemsförmåner i våra medlemskap, fortsätter Stefan.

Orrestas bana erbjuder golfspel i två landskap på en lätt kuperad park- och skogsbana. Banan är förlåtande för spelare med högre HCP, men erbjuder rejäla utmaningar för spelare med lägre HCP. Första nio hålen är av park-karaktär, med breda fairways och vackra bunkrar fyllda med vit sand. Sista nio hålen kommer du in på skogs-delen av banan. Här möts du av smalare fairways, tallar och en del utmanande vattenhinder. Greenerna är ondulerade och riktigt snabba.

Hotellet ligger i direkt anslutning till banan och består av fyra olika byggnader där merparten av rummen har utsikt mot golfbanan. Det finns också två villor att hyra som passar utmärkt för sällskap som gillar att umgås. Villorna är äldre, men renoverade. Skotska villan har fyra dubbelrum, och Herrgården har sex dubbelrum, båda villorna har bra sällskapsytor. De andra två hotellbyggnaderna är byggda 2013 och 2016. Rummen är väl tilltagna, alla med en ingång från trädgården och en cafégrupp att pusta ut i efter rundan. Hotellet är modernt inrett och har 20 ljusa, rymliga rum.

I klubbhuset hittar du restaurangen. Här serveras en lunch dagligen med stor variation. På eftermiddagen hittar du enklare rätter och plock att stilla hungern med innan kvällens middag. I golfpaketen ingår en 3-rätters middag som lagats med omsorg och finess, med råvaror efter säsong. I restaurangen serveras även en utsökt frukostbuffé varje morgon som också ingår i ditt golfpaket. Restaurangen har en stor uteservering precis intill 18:e green.

På Orresta hittar du också en stor lounge med bar, sköna soffgrupper både inne och ute, biljardbord och dart, där du kan njuta av en drink efter en god middag tillsammans med dina golfvänner. Det finns också en relax med två utomhus-jacuzzi med utsikt över golfbanan samt en härlig bastu, även den med utsikt över banan. Den perfekta avkopplingen efter din runda.

– Jag är övertygad om att vårt samarbete med Orresta Golf & Konferens och servicen från teamet på anläggningen kommer att uppskattas mycket av våra medlemmar. Efter påsk kommer du som GolfStar medlem, enkelt att kunna boka ditt golfpaket på Orresta direkt via GolfStar Travel sidan på vår hemsida, avslutar Stefan.


Varmt välkomna till GolfStar Travel och Orresta Golf & Konferens!

Nyhetsarkiv