av Published On: 10 juli, 2023

Vi är nu halvvägs in på golfsäsongen och på en del av våra anläggningar så har vi personal som snart återgår till sina studier efter sommaren vilket gör att vi är i behov av att hitta nya stjärnor som vill bli en del av oss resterande del av säsongen.

Arbetsuppgifterna är varierande där bland annat försäljning av shopprodukter, beredning samt försäljning av caféprodukter, städning och underhåll av våra lokaler.

Tidigare försäljning- och servicevana från butik och restaurang är meriterande.

Vi lägger stor vikt på din personlighet och sociala kompetens. Tjänsterna är säsongsanställning resterande delen av säsongen med varierande schemalagd arbetstid,  måndag-söndag.  Vi söker även personal som t.ex. bara kan arbeta på helger.

Vänligen skicka din ansökan till anna.holmberg@golfstar.se

För frågor, ring Anna Holmberg på 0770-22 00 57.

Vi ser fram emot att få din ansökan redan idag!

Nyhetsarkiv