av Published On: 2 maj, 2024

På våra golfbanor tar vi stort ansvar för att säkerställa en rättvis och njutbar spelupplevelse för alla. Därför har GolfStar i år infört en ny och förstärkt roll med marshalls som kommer att spela en viktig roll i att komma åt tjuvspel på anläggningarna.

Tjuvspel är ett problem som ökat på landets alla golfbanor och något som diskuterats mycket i Golfsverige för att komma till rätta med problemet. Det förstör inte bara för golfanläggningarna och deras ekonomi utan även för rättvisan för de spelare som gör rätt för sig och idag indirekt får betala kostnaden för frispelet.

GolfStars marshalls har därför fått ett tydligt uppdrag: att se till att varje spelare är inbokad, incheckad och har betalat eventuell greenfee.

Men vad innebär detta för dig som spelare på våra banor?

Här är några sätt våra marshalls kommer att förbättra din golfupplevelse:

Rättvisa för alla:
När du träder ut på banan ska du kunna vara säker på att du spelar med andra som respekterar reglerna. För att spela på våra banor ska du vara inbokad och incheckad på den aktuella speltiden. Under spelkontroller kommer våra marshalls säkerställa att du har en inbokad starttid, att ev. gästspelare har betalat greenfee och att ev. hyrvagnar som nyttjas har betalats innan rundan.

Snabbare spel:
Tjuvspel kan ibland dra ut på tiden för alla spelare. Genom att vår marshalls håller koll på att allt går rätt till, kan vi minimera onödiga förseningar och se till att du kan njuta av en smidig runda.

Service och hjälp under rundan:
Våra marshalls är inte bara där för att se till att reglerna följs, de är också en resurs för dig. På flera av våra anläggningar kommer de kunna erbjuda försäljning av till exempel dricka och energibars. Om du stöter på något som gör dig osäker så kan du också alltid vända dig till dem.

Så nästa gång du möter en av våra marshalls på banan, kom ihåg att de är där för att göra din golfupplevelse bättre. Tillsammans strävar vi efter en miljö där vi alla kan njuta av spelet.

Trevlig runda!

Nyhetsarkiv