av Published On: 5 juli, 2022

Nordens största golfbanekoncern GolfStar förvärvar RUFF’s anläggning på Lindö i Vallentuna och stärker därmed sitt utbud med att kunna erbjuda golfspel året runt för kunder och medlemmar.

– I GolfStars affärsstrategi ligger sedan länge att vi ska erbjuda våra medlemmar året runt-golf. Vi kallar utvecklingsprojektet ”GolfStar365”. Vi har därför redan idag samarbete med Indoor Golf Group, men kan nu också erbjuda en egen inomhus-anläggning som ligger i direkt anslutning till vår största golfanläggning på Lindö i Vallentuna. Vi är överens med RUFF om att vi kommer driva anläggningen i eget namn, GolfStar Indoor, kommenterar Tony Trigell, GolfStars CEO och grundare.

– Just nu är det ”off-season” gällande Indoor golf, men vi passar förstås på att se över om vi ska lansera särskilda GolfStar Indoor-medlemskap i samband med att vi släpper 2023 års ordinarie medlemskap nu i augusti.  Vad vi vet med säkerhet är att våra fullvärdiga ”utomhus”-medlemmar kommer ha fördelar när de köper och nyttjar GolfStars Indoor i höst och vinter, avslutar Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

* På bilden från vänster, Gustav Schauman, Stefan Brikell, Wille Schauman och Tony Trigell.

Nyhetsarkiv