Golfbanor Stockholmsområdet

Bor du i Stockholm eller är du här bara på en visit? Alldeles oavsett finns det många golfbanor Stockholmsområdet som är värda att besöka och spela på för golfälskaren. GolfStar erbjuder 13 golfanläggningar med totalt 19 golfbanor Stockholmsområdet, så var du än är finns det en bana nära dig. Vi lägger fokus på att du som spelare ska få en suverän spelupplevelse med en härlig atmosfär och roliga banor. Dessutom erbjuder vi Stockholms mest prisvärda medlemsformer – Stockholms största golferbjudande!

Klicka här för att komma till våra golfanläggningar.

Stort utbud av golfbanor Stockholmsområdet

Hos GolfStar kan alla spela golf oavsett om du är erfaren spelare eller helt färsk ute på banan. För nybörjaren som saknar grönt kort erbjuder vi ”Pay and Play”-spel på alla niohåls-banor, varav i stort sett alla är slopade och därmed hcp-grundande. Några av våra niohålsbanor är dessutom vinteröppna med ordinarie greener.

Du som vill kunna spela även på våra 18-hålsbanor kan ta grönt kort-kurser på många av våra anläggningar.

Vill du bli medlem? Ansök om medlemskap här.

GolfStar Waxholm

Denna golfanläggning ligger cirka 25 minuters bilfärd från centrala Stockholm och är av skärgårdskaraktär. Atmosfären är härlig och trivsam och miljön är oslagbar. Din golfrunda kan inte bli annat än lyckad på denna anläggning. Det erbjuds två banor, en mästerskapsbana med 18 hål samt en korthålsbana, öppet året runt. 18-hålsbanan är en av Europas längsta banor och totalt 6 669 meter lång. Det var på denna bana som Martin Kaymer inledde sin golfkarriär år 2006 då han hamnade på plats två i Telia Challenge Waxholm 2016. Han har sedan dess levererat världen över.

GolfStar Lindö

35 kilometer norr om Stockholm ligger denna imponerande golfanläggning som är en av Nordens största. Här erbjuds två banor med 18 hål samt en kortare bana med nio hål. Här finns självklart även många och varierande möjlighet att öva sina golffärdigheter. Den som är tennisintresserad kommer att älska ”Björn Borg-banorna”. År 2002 deltog USA’s tidigare president Bill Clinton i en tävling – World Celebrity Tour som gick av stapeln på GolfStar Lindö.

Fler golfbanor

Med GolfStars medlemsformer erbjuds totalt 24 golfbanor, du kan läsa mer om vilka golfbanor under fliken ”våra banor”. Bli hänförd och sugen på mer spel när du ser utbudet och ge dig själv en utmaning på någon av golfbanorna.