Jacob är vinnare av det femte och sista Stay & Play-paketet
By Published On: 12 October, 2024

Jacob är vinnaren av det femte och sista Stay & Play-paketet!

Efter att ha arbetat som försäljningschef inom energibranschen med fokus på förnybar olja, har Jacob nu gått över till att arbeta som energirådgivare med fokus på boenergi. Han trivs han riktigt bra med sitt jobb, men vid sidan av arbetet är det golfen som fångat hans hjärta – och han spelar mer nu än någonsin.

– Jag har haft grönt kort i ungefär 17 år, men det var först under pandemin som golfintresset verkligen tog fart. När corona kom blev golf den perfekta aktiviteten att ägna sig åt. Man fick vara utomhus och kunde spela med få personer. Sedan dess har jag spelat mycket och det har hållit i sig, berättar han.

 

Variationen på GolfStars banor håller spelet levande

Med ett nuvarande handicap på 6,9 spelar han mellan 30-40 rundor om året. Och han älskar variationen och utmaningarna som GolfStars 19 banor erbjuder.

– Jag gillar verkligen GolfStars koncept. Det är prisvärt och jag får spela på många olika banor, vilket gör att jag hela tiden ställs inför nya utmaningar. Eftersom vi spelar runt på flera banor tar det ofta ett tag innan jag spelar samma bana igen. Det är därför alltid spännande och utmanande att tänka igenom strategin för varje hål på nytt, säger han med ett leende.

 

Siktet inställt på nya mål

Han har varit medlem i GolfStar sedan pandemin och har hunnit spela på de flesta banorna. GolfStar Waxholm och GolfStar Kyssinge (både 18- och 9-hålsbanan) hör till favoriterna. Även GolfStar Riksten ligger honom varmt om hjärtat, där han sköt 74 slag tidigare i år. Målet för nästa år? Att gå en runda på par och kanske till och med skjuta under par.

– Jag visste att jag skulle förnya mitt medlemskap i GolfStar, så jag tecknade mig tidigt. Och det blev ju en succé i och med vinsten av Stay & Play-paketet!

 

Nu väntar en oförglömlig golfresa till Spanien

Golfresan till Spanien är något han ser fram emot med stor entusiasm. Han har varit på golfresa i Spanien i tre år i rad och älskar värmen, den goda maten och de spektakulära banorna. Nu har han siktet inställt på att åka med GolfStar Travel och spela på Gaudi Golf Club, Panorámica Golf Club och GolfStar Cambrils.

– Det känns helt fantastiskt! Jag och mina vänner har faktiskt nu i dagarna suttit och planerat en resa till Spanien. Det känns nu givet att åka med GolfStar Travel ner till Cambrils för att spela på Gaudi Golf Club, Panorámica Golf Club men även några rundor på GolfStar Cambrils. Vi ser fram emot det mycket!

 

Så gick tävlingen till

Alla som tecknade sig för höstkampanjen var automatiskt med i tävlingen. Tävlingen går till så att två av varandra oberoende personer inom GolfStar skriver ner ett datum och tid under tävlingsperioden. Den person som gör köpet närmast det klockslaget vinner.

Veckan du köpte ditt medlemskap var du med och tävlade om Stay & Play-paketet i Spanien. Du tävlade endast mot de som köpte medlemskap samma vecka. När du köpte ditt medlemskap var du automatiskt med i den veckans tävling.