av Published On: 20 maj, 2024

GolfStar utökar sin golfverksamhet i Spanien och tecknar flerårigt samarbetsavtal med Gaudí Golf Club och Panorámica Golf Club samt lanserar därmed ett nytt tilläggsmedlemskap  – GolfStar Play ALL Spain.

– Det nya helt unika ”Spela året runt”-medlemskapet riktar sig till golfare som vill ha stor variation av golfbanor året runt. Med Play ALL Spain får man inte bara spela fritt på våra 19 banor i Sverige och 2 banor i Finland utan får nu även tillgång till 3 golfbanor i Spanien. Dels på vår egen anläggning GolfStar Cambrils (9 hål Pitch & Putt) samt på Gaudí Golf Club (18 hål) och Panorámica Golf Club (18 hål). Därtill ingår också fritt spel och träning på vår Indoor anläggning nära Lindö i Vallentuna, inleder Stefan Brikell, Market Director på GolfStar.

– Gaudí Golf Club är en härlig golfanläggning med sina 18 hål med par 71, driving range, övningsområden, klubbhus med restaurang och en generös uteservering belägen endast 10 minuters bilväg från Cambrils där vi har vår egen bana. Banan är omväxlande med flera vattenhinder, välplacerade bunkrar och stundtals smala fairways. Greenerna är bra och flaggplaceringarna är oftast utmanande.

En timmes bilresa söderut från Cambrils ligger Panorámica Golf Club som designats av Bernard Langer. Banan är rolig och utmanande. Här finns också stora träningsområden och ett klubbhus med både restaurang och bar samt en härlig terrass att njuta på efter din runda, fortsätter Stefan.

– När man lägger till Play ALL Spain på sitt vanliga medlemskap Play ALL Small, Medium och Large ökar självklart tillgången till ännu fler banor men den stora skillnaden är att man då kan spela golf 12 månader om året. Detta är något som efterfrågats från våra medlemmar under en längre tid ända sedan vårt samarbete med Lumine som vi hade fram till Pandemin. I och med att vi nu etablerat GolfStar i Spanien med eget kontor och bana i Cambrils, en trevlig stad 10 mil söder om Barcelona, är detta ett naturligt steg att erbjuda våra medlemmar än mer ”mest golf för pengarna”, säger Stefan.

– Lanseringen av vårt Play ALL Spain medlemskap kommer att ske under juni månad. Via vår webbshop på golfstar.se kommer man enkelt att kunna köpa och uppgradera sitt nuvarande medlemskap och på så sätt förlänga golfsäsongen redan från i höst och hela vinterhalvåret, avslutar Stefan.

GolfStar – Mest golf för pengarna!

Nyhetsarkiv