av Published On: 19 mars, 2024

Vi är glada att meddela att ännu en av våra fantastiska banor, Bodaholm, kommer att öppna upp för säsongen lagom till påskveckan. En härlig bana att spela och njuta av vårsolen på!

Bodaholm kommer i början att ha öppet från klockan 09.00 till 15.00 alla dagar, så se till att planera in din golfrunda och boka din tid i förväg för att säkerställa din plats på banan. Under påskhelgen kommer grillen att tändas och du kommer att mötas av Monica och vårt härliga team på plats.

För att säkerställa att banan hålls i toppskick kommer mattor att finnas tillgängliga på alla korthål. Vi uppmanar också alla spelare att ha med sig en greenlagare under hela rundan, så du kan laga dina nedslagsmärken på greenerna.

Bokningen för Bodaholm öppnar imorgon, onsdag den 20/3, klockan 09.00. Se till att ha köpt och aktiverat ditt medlemskap via vår webbshop på www.golfstar.se innan du kommer ut till anläggningarna för en smidig upplevelse. Första bokningsbara tid blir onsdagen den 27 mars kl. 09.00.

GolfStar Bodaholm:
Shoppen öppen alla dagar mellan kl. 09.00 och 15.00.
Besök GolfStar Bodaholms Facebooksida för mer information.
Golfbilsförbud till att börja med men vagnar går bra!

Nu är det dags att ta fram klubborna och ge dig ut på banan för en oförglömlig säsongsstart på GolfStar Bodaholm – vi ses där!

Nyhetsarkiv