av Published On: 8 mars, 2024

Lördagen den 16 mars är det äntligen dags för Brommas range att öppna upp för säsongen. Det är den perfekta möjligheten att slipa på din sving och få se hela längden på dina slag inför den kommande golfsäsongen. Kom och träna på någon av våra 70 utslagsplatser och njut av en härlig dag på rangen.

Besök även Shoppen där vi under vintern har genomfört omfattande renoveringar och uppfräschningar. Caféet har nu trevliga sittplatser där du kan koppla av efter träningen. I Shoppen hittar du årets nyheter av golfkläder, handskar, kepsar, skor, bollar och mycket mer. Dessutom erbjuder vi energipåfyllning så som energibars, drycker, godis, smörgåsar och fikabröd för att hålla dig i gång hela dagen.

Våra öppettider:
Shoppen: kl. 09.00-15.00, alla dagar.
Rangen: öppen kl. 05.00-22.00, alla dagar.

Vi tipsar även om lektioner hos vår pro Johan Almgren och Peter Järn för att snabbt komma i form inför kommande banöppningar. Mer information om deras lektioner och hur du bokar dem hittar du på vår hemsida.

Vi ser verkligen fram emot att träffa dig den 16:e och dela med oss av våra förbättringar inför den kommande golfsäsongen!

Nyhetsarkiv