av Published On: 4 mars, 2024

Nu på torsdag är det dags för årets säsongsöppning att dra i gång – först ut är rangen på GolfStar Hässelby!

Shoppen kommer vara öppen alla dagar mellan kl. 09.00 – 14.00 och det kommer erbjudas ett något enklare sortiment till att börja med där du kan få dig en kopp nybryggt kaffe, fikabröd, smörgåsar, godis och dricka.

Susanne kommer tillbaka som platsansvarig men då hon inte är på plats förrän i början av april så kommer du träffa bland andra Patrick där ute som till vardags arbetar som platsansvarig på GolfStar Bromma. Vår pro Jan-Ivar är tillbaka för säsongen så missa inte att boka in en lektion eller två med honom!

Inför öppningen av rangen så tipsar vi om att ladda på ert konto i GolfMore-appen. Ni som inte redan har appen missa inte att ladda ner den då priset på bollar blir mer förmånligt för er om ni betalar via appen!

På Hässelby kommer Toptracer vara i gång från öppningsdagen. Toptracer erbjuder olika spännande och utvecklande virtuella spellägen som Closest to Pin, Driving Challenge samt ger dig möjlighet att spela välkända banor som Pebble Beach, St Andrews Old Course och Bethpage Black. Toptracer har även ett spelläge för de allra minsta, som heter Go Fish. I Go Fish jagar barnen olika föremål i havet som genererar poäng beroende på hur nära spelaren är från målet. Föremålen i havet kan vara allt ifrån fiskar och hajar, en gammal sjörövarstövel eller jackpoten som är en skattkista. Ju fler föremål barnen träffar, desto högre poäng får dem. För att säkra en av Toptracer-platserna så kan du förboka en matta i Sweetspot!

Vi rekommenderar er att följa GolfStar Hässelbys Facebooksida för att ta del av den senaste informationen, öppettider och erbjudanden.

Varmt välkomna till en ny säsong hos oss på GolfStars anläggningar!

Nyhetsarkiv