av Published On: 10 februari, 2024

I nästa vecka är det premiär på Cutter & Buck Tour 2024 och den tredje upplagan av GolfStar Winter Series. Även i år spelas tävlingarna på fantastiska Empordà Golf Club utanför Girona mellan den 16–22 februari. Intresset är stort och 150 spelare från nio olika länder kommer att delta.

– Startfältet är starkt även i år och bland annat kommer Lucas Bjerregaard från Danmark som vunnit Portugal Masters på Europatouren, Emilio Cuartero Blanco från Spanien som vunnit på Challenge Touren och William Nygård från Rättviks GK som vann en av GolfStar Winter Series tävlingarna förra året att delta. Prispengarna är högre än 2023 och massor av viktiga rankingpoäng kommer att delas ut. Så det kommer att bli två mycket intressanta tävlingar att följa här på härliga Empordà Golf, säger Frida Bräster, VD för Cutter & Buck Tour.

 – Förra årets tävlingar var succé och mycket bra arrangerade av Cutter & Buck Tour och promotorn CC Golf Consulting samt oerhört uppskattade bland spelarna. Att nu för tredje året i rad, få vara med och ge unga, lovande golfspelare möjligheten till att utvecklas till framtida golfstjärnor är fantastiskt. Det ligger helt i linje med GolfStars strategi att främja golfen. Nu när vi också etablerat GolfStar på den Iberiska halvön och just öppnat vår första golfanläggningen i Spanien, gör vårt sponsorskap än viktigare. Vår målsättning är att ta över driften på ett flertal golfanläggningar runt Alicante, Barcelona, Malaga och Murcia. Vi är stolta att än en gång få vara titelsponsor av ”GolfStar Winter Series”, avslutar Stefan Brikell, Market Director på GolfStar.

Vill du följa tävlingarna klicka här.

Nyhetsarkiv