av Published On: 30 juni, 2023

Precis som det låter. Varje dag släpper vi en finfin greenfee-deal. Vi erbjuder olika typer av greenfee-erbjudanden varje dag på våra 19 banor runt Stockholm.

– Pröva våra ”Early Bird”, ”Sunset” eller ”Only 9” STAR DEALS. Samtliga innebär att vi ger olika rabatter på våra ordinarie greenfeepriser, på utvalda tider på våra olika banor, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

Early Bird passar perfekt för dig som är morgonpigg, Sunset är för dig som hellre vill spela på eftermiddagen och Only 9 för dig som vill spela 9-hål. Priserna är dagsaktuella utifrån den aktuella beläggningen.

– Självklart erbjuder vi dig som medlem ”gäst till medlemsrabatt” även på våra STAR DEALS tider. Så passa på att bjuda dina golfvänner, arbetskollegor eller grannar på en golfrunda på någon av våra fina golfbanor i sommar, avslutar Stefan.

När, vad och hur hittar du på golfstar.se eller direkt i Sweetspot-appen.

Varmt välkomna och ha en fortsatt skön golfsommar!

Nyhetsarkiv