av Published On: 31 maj, 2023

I år är det Stockholm som står som värd för evenemanget och vi vill passa på att välkomna alla Sveriges golfare till en festlig vecka med mycket golf i början av julimånad. Totalt kommer 19 olika klasser att spelas fördelat på 12 olika banor runt om i Stockholm och locka tusentals golfare att delta i dessa tävlingar.

Som vi tidigare berättat har fått äran att arrangera två av tävlingarna under veckan. Det är H25 som kommer att spela på GolfStar Kyssinge och H40 som spelas på GolfStar Waxholm. Bägge tävlingarna spelas mellan den 7 – 9 juli och är ett samarrangemang tillsammans med två av våra associerade golfklubbar, Huvudstadens och Waxholms GK.

Så är du intresserad av att delta i någon av klasserna, se då till att anmäla dig senat den 9 juni!

Läs mer om Golfens SM-vecka här.

Varmt välkomna till Golfens SM-vecka 2023!

 

Nyhetsarkiv