av Published On: 4 april, 2023

Under säsongen 2023 lanserar GolfStar sitt nya klubbhuskoncept ”SHOPPEN” på ett utvalt antal av våra anläggningar. Shoppkonceptet innebär att ni golfare kommer erbjudas samma utbud och prisnivå på förtäring och golfprodukter. Allt för att kunna öka servicegraden och säkerställa samma kvalitéts– och prisnivå för våra medlemmar och gäster så att ni snabbt och bekvämt ska kunna hitta och köpa det ni behöver innan, under och efter golfrundan.

– Kundkonceptet Shoppen är en viktig del i ett nytt mat- och dryckeskoncept som ska ersätta GolfStars restaurangverksamhet. Att inte ha restauranger kommer göra en del av kunderna besvikna – vi vet! Men vi har under många år sett hur färre och färre matgäster tar sig tid att nyttja restaurangerna oavsett bra eller sämre kvalitétsnivå de haft på maten. Det har visat sig att nu är det knappa 10 % av våra medlemmar och gäster som efterfrågar eller ens nyttjar restaurangerna längre. Vad vi däremot noterat är att golfarna efterfrågar något som är gott, snabbt och enkelt att köpa och ta med sig på golfbanan eller hem, förklarar Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

Genom att nu i stället i varje Shopp erbjuda ett bättre alternativ än att besökarna måste handla snabbmat på någon av de stora hamburgerkedjorna eller bensinmackarna innan och efter en golfrunda, så stärker vi utbudet och varje kund kan nu ha en tydlig förväntansgrad på rätt nivå inför sitt besök hos oss.

All mat och dryck som vi kommer servera i våra Shoppar bygger på konceptet ”Grab and Go”, så när ni är hungriga och behöver energi så serverar vi matiga mackor och varma Paninis i ett antal olika varianter. Vill ni hellre ha en kokt korv med bröd inkl. tillbehör, så finns förstås det också.

Är ni fikasugen finns det nybryggt kaffe, te och goda kanelbullar. Törsten släcker man med en kall läsk, mineralvatten eller energidryck. För er som är godissugna finns ett flertal olika godispåsar, typer av chokladkakor, energibars, nötblandningar och smarriga glassar att avnjuta när ni summerar dagens score efter rundan.

I ”Shoppen” hyr man också sin golfvagn eller golfbil, och här finns självklart möjligheten att fylla på golfbagen med golfbollar, pegs, greenlagare, golfhandske, keps eller en snygg piké och en varm tröja.

Först ut är Brollsta och Hässelby. På dessa två anläggningar har vi under vintern byggt om, målat och anpassat inredningen för att matcha vårt nya Shoppkoncept. Efter det kommer vi successivt rulla ut det på Bodaholm, Bromma, International, Kungsängen, Kyssinge, Lindö och på Lövsättra, så att man ska känna igen sig när man kommer till en GolfStaranläggning, fortsätter Stefan.

Dessutom i de flesta av våra Shoppar kan man handla även om de är obemannade, såsom tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Detta tack vare vårt samarbete med HonestBox. Du loggar enkelt in i entrén med ditt Bank-ID, tar det du behöver, skannar in dina varor och betalar sedan med Swish eller ett betalkort.

Enklare än så blir det inte, avslutar Stefan, och hälsar alla varmt välkomna in i våra nya Shoppar!

Nyhetsarkiv