av Published On: 24 mars, 2023

Snart är det dags, på onsdag den 5 april öppnar vi upp Brollstas 18-hålsbana med sommargreener för säsongen.

Bokningen öppnar vi på måndag kl. 09.00 och du bokar som vanligt dina starttider via vår hemsida eller direkt i Sweetspot-appen.

Förutom banan öppnar vi även rangen för säsongen. Bollar finns laddade i bollmaskinen och mattorna är framtagna. Glöm inte att du kan ladda på din rangepott direkt i GolfMore-appen för att få bästa möjliga pris!
Sedan tidigare är även 9-hålsbanan öppen för spel.

För dig som ännu inte tecknat medlemskap för 2023, gör det enklast via vår hemsida eller betalar direkt i receptionen.

Om du köper via vår hemsida se till att spara orderbekräftelsen och visa upp den i samband med incheckningen ifall att du inte hunnit blivit aktiverad till speldagen.

Lite information inför kommande öppning:
Första bokningsbara tid: Onsdag 5 april kl. 09.00, vid eventuell frost går din starttid förlorad och du får boka en ny i mån av plats. Givetvis följer vi väderprognosen löpande. Vi tackar för att du respekterar våra skyltar på banan angående möjlighet till spel eller ej. Håll utkik på GolfStar Brollsta Facebooksida, där lägger vi ut aktuell banstatus.

Öppettider reception, caféet och rangen: Vardagar mellan kl. 09.00 – 15.00 och helger/helgdagar mellan kl. 08.00-15.00 .

Banan: Samtliga hål kommer att vara öppna med ordinarie sommargreener. För att skydda tees så har vi utslagsmattor på samtliga korthål. Golfbilsförbud gäller tills vidare, däremot går det bra att ha vagn.

Hjälp oss att vårda banan så vi kan ha den fortsatt öppen, se till att ha greenlagare med ut på din runda och var noga med att laga dina nedslagsmärken samt lägga tillbaka uppslagen torv. Stort tack på förhand!

Varmt välkommen ut till GolfStar Brollsta och till golfsäsongen 2023… nu kör vi!

 

 

Nyhetsarkiv