av Published On: 8 mars, 2023

Sedan tidigare har vi presenterat vårt samarbete med Empordà Golf, La Sella Golf Resort & Spa och GNK Golf/La Torre Golf Resort. Nu har vi nöjet att berätta att vi dessutom tecknat avtal med Hacienda del Álamo Golf Resort som ytterligare en utvald partner till GolfStar Travel.

– Hacienda del Álamo Golf Resort ligger mellan Murcia och Cartagena, cirka 1 timme och 15 minuters bilresa från Alicantes flygplats. En destination med en genomsnittlig årlig temperatur på 19 grader och med över 300 dagar med sol om året. Detta är det perfekta resmålet för dig som älskar att spela golf och vill njuta av välbefinnande i en unik miljö i Costa Cálidas underbara klimat, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

– Lugn och ro, avskildhet och komfort är de egenskaper som bäst definierar en vistelse i något av de 154 rummen och sviterna som utgör Hacienda del Álamo Golf Resort. Rummen är rymliga, ljusa, har en modern design och ligger utspridda i låga byggnader i den lummiga trädgården runt huvudbyggnaden. På resorten finns en stor utomhuspool samt ett par restauranger och barer, fortsätter Stefan.

Golfbanan på Hacienda del Álamo Golf Resort invigdes 2006 och anses vara en av de bästa golfbanorna i Murcia. Det är en mästerskapsbana med 18 hål designad av amerikanen Dave Thomas.

– Banan är lång men det finns 5 olika tees som du kan välja att spela från och med sina strategiskt utplacerade vattenhinder, bunkrar, stora waste-areas och ondulerade greener, gör detta till en golfbana som både är rolig och utmanande att spela, oavsett vilket handicap du har.

På resorten finns också en Golf Academy med mycket bra träningsområden. Förutom den stora driving-rangen som har både mattor och gräs tee finns också en puttinggreen, ett övningsområde där du kan träna på chip- och pitchslag. Dessutom finns det även en 6-hålsbana som du kan vässa ditt spel på, avslutar Stefan.

Vill du läsa mer om Hacienda del Álamo, klicka här.

Varmt välkomna till GolfStar Travel och trevlig resa!

Nyhetsarkiv