av Published On: 16 februari, 2023

I morgon är det premiär på MoreGolf Mastercard Tour 2023 och den andra upplagan av GolfStar Winter Series. Även i år så spelas tävlingarna på härliga Empordà Golf Club utanför Girona mellan den 17–23 februari. Intresset är rekordstort och 156 spelare från åtta olika länder kommer att delta.

– Startfältet är ännu starkare än förra året och bland annat kommer Marcus Kinhult, som vann en av fjolårets tävlingar att vara med och spela ena tävlingen. Prispengarna är också högre och massor av viktiga rankingpoäng kommer att delas ut. Så helt klart kommer det att bli två mycket spännande tävlingar att följa här på fantastiska Empordà Golf, säger Frida Bräster, VD för MoreGolf Mastercard Tour.

– Fjolårets två tävlingar var mycket professionellt arrangerade av MoreGolf Mastercard Tour och promotorn CC Golf Consulting samt oerhört uppskattade bland spelarna. Att få vara delaktiga och ge unga golfspelare möjligheten till att utvecklas till morgondagens golfstjärnor, är mycket glädjande och ligger i linje med GolfStars strategi att främja golfen. Därtill fortsätter vår satsning att etablera GolfStar som ett Golf Management-bolag på den Iberiska halvön. Allt detta sammantaget har gett oss mersmak och vi är verkligen stolta att fortsätta som titelsponsor för ”GolfStar Winter Series”, avslutar Stefan Brikell, Sales Director på GolfStar.

Vill du följa tävlingarna klicka här.

Nyhetsarkiv