av Published On: 18 januari, 2023

Om drygt en månad är det premiär på MoreGolf Mastercard Tour 2023 och den andra upplagan av GolfStar Winter Series. Även i år så spelas GolfStar Winter Series I och II på Empordá Golf Club utanför Girona. Tävlingarna spelas mellan den 17 – 23 februari. Intresset är rekordstort och redan nu är tävlingarna fulltecknade.

– Startfältet är ännu starkare än förra året och prispengarna är högre och massor av viktiga rankingpoäng kommer att delas ut. Så helt klart kommer det att bli två mycket spännande tävlingar att följa på fantastiska Empordá Golf, säger Stefan Brikell, Golf Sales Director, på GolfStar.

 – Fjolårets två tävlingar var mycket professionellt arrangerade av MoreGolf Mastercard Tour och promotorn CC Golf Consulting samt oerhört uppskattade bland spelarna. Att få vara delaktiga och ge unga golfspelare möjligheten till att utvecklas till morgondagens golfstjärnor, är mycket glädjande och ligger i linje med GolfStars strategi att främja golfen. Därtill fortsätter vår satsning att etablera GolfStar som ett Golf Management-bolag på den Iberiska halvön. Allt detta sammantaget har gett oss mersmak och vi är verkligen stolta att fortsätta som Titelsponsor för ”GolfStar Winter Series”, avslutar Stefan.

Vill du följa tävlingarna klicka på länken:

https://golf.se/for-spelaren/tavlingar/more-golf-mastercard-tour/winter-series/  

* På bilden från vänster John Axelsen, Stefan Brikell och Marcus Kinhult.

Nyhetsarkiv