av Published On: 21 december, 2022

Julförberedelserna är i gång för fullo och golfen känns för tillfället långt borta. Sillen ska läggas in, julskinkan ska griljeras och revbensspjällen ska tillagas. Julklapparna ska inhandlas och granen ska kläs med de finaste kulorna, glittret och toppas med den blänkande stjärnan.

Dock får vi alla lite andrum nästa vecka när vi, i väntan på nyårsafton, har en hel vecka att hitta på roliga saker på. Därför kommer här vår mellandagsjulklapp till er!

Redan nu har vi ett supererbjudande för er som i mellandagarna vill komma hemifrån och svinga bort julskinkan i en härligt skön inomhushall. På GolfStar Indoor har vi fem Trackman-simulatorer i stora, rymliga slagburar där du kan spela simulatorgolf i ett behagligt golfklimat tack vare vårt nya luftsystem som håller perfekta 20 grader.

Mellan den 26 december och 8 januari 2023, erbjuder vi 40% rabattALLA simulatortider som bokas ”på plats” på GolfStar Indoor. Erbjudandet gäller alla dagar mellan kl. 10.00 – 20.00 och gäller för alla golfare, oavsett om du är medlem i GolfStar eller inte.

Kom ihåg att ni kan vara upp till 8 personer i en simulator åt gången. Kostnaden är som vanligt för själva simulatortiden.

Uppge rabattkoden GSJULKUL40 i samband med att du checkar in och betalar innan du börjar spela, så erhåller du rabatten.

För dig som går i julklappstankar är detta en perfekt julklapp att bjuda din käresta, en familjemedlem eller en god vän på.

Varmt välkomna till GolfStar Indoor!

Nyhetsarkiv