av Published On: 29 juni, 2022

I förra veckan gick vi ut med information om vi att vi tecknat avtal med Empordà Golf Resort. Nu kan vi också berätta att vi även tecknat avtal med Dénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa som en utvald partner till GolfStar Travel.

– Dénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa, ett riktigt golfparadis en timme norr om Alicante. Resorten som är 5* är belägen mitt i naturen intill Montgós naturpark och endast 10 minuters bilväg från stränderna och vikar i de charmiga kuststäderna Dénia och Jávea på Costa Blanca kusten, berättar Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

– La Sella Golf Resort & Spa är en komplett anläggning med en underbar atmosfär och golfbanan rankas som en av de bästa i regionen. Det är en perfekt plats för dig som älskar golf, gastronomi, natur och regionen erbjuder dessutom ett exceptionellt bra klimat året-runt, fortsätter Stefan.

Dénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa bjuder på ett högklassigt boende, ett flertal restauranger och barer, ett komplett spa, härlig natur och fantastiska golfupplevelser på 27-hålsbanan som designats av José-Maria Olazábal och som invigdes 1992.

Hela hotellet är nyrenoverat sedan något år tillbaka och totalt finns det 186 rum. Samtliga rum är välutrustade, bekväma, nyrenoverade, inredda i ljusa färger och samtliga har balkong eller terrass samt fri tillgång till Wi-Fi. Lobbyn är ljus och fräsch med stora fönsterpartier, där man har en fantastisk utsikt över poolområdet och golfbanan.

Resorten har fyra restauranger och två barer. Brasserie Montgó som ligger till vänster om lobbyn har en rustik mysig atmosfär och har en stor terrass med vacker utsikt över poolen och golfbanan. Här serveras en gedigen frukostbuffé och fantastiska middagar inspirerade av det medelhavsköket.

På Segaria Thai Fusion Restaurant som ligger till höger om receptionen bjuds du på en kulinarisk resa genom de thailändska köket och du får möjligheten att upptäcka nya smaker och exotiska kryddor tillreda av erfarna kockar från Asien.

På nedervåningen i hotellet ligger La Nao Lounge som är en sportbar där det serveras god mat och dryck och som är en perfekt plats för den som gillar att titta på sport. Denna restaurang fungerar också som poolbar när du njuter av ett dopp efter din golfrunda.

Strax intill receptionen ligger också lobbybaren med utsikt över poolområdet och golfbanan, där du kan njuta av en fördrink innan det är middagsdags.

Hoyo 19 ligger i klubbhuset som är beläget endast några minuters gångväg från receptionen. Här kan du njuta av regionala risrätter och traditionella menyalternativ, såsom en Club Sandwich eller en god hamburgare på den soliga terrassen med utsikt över nionde greenen.

Golfbanorna på La Sella ligger helt ostört och vackert inbäddad i Montgó naturreservatet. Banan har tre stycken 9-håls slingor, designade av José Maria Olazábal, De olika slingor är uppkallade efter olika vindar, Llebeig, Gregal och Mestral. Det är en trevlig, välskött och variationsrik parkbana. Banan skiftar i karaktär från vissa öppnare hål till andra där man spelar som i korridorer av pinjeträd som kantar fairway. På Gregal finns en också del vattenhinder och fler bunkrar som kommer i spel.

Golfbanan öppnade 1992 och man har succesivt renoverat varje 9-hålsslinga. Där vissa hål fått en ny sträckning. Under 2021 avslutades också en totalrenovering av greenområden och bunkrar ute på banorna. På anläggningen finns också utmärkta övningsområden för dig som vill vässa ditt golfspel.

I nästa vecka kommer vi presentera ytterligare en av våra utvalda partners och från början av julimånad kommer de också att vara bokningsbara via vår hemsida, avslutar Stefan.

Varmt välkomna till GolfStar Travel!

Nyhetsarkiv