av Published On: 25 april, 2022

Sugen på att tävla?
I början av maj drar Golfresan on Tour igång för säsongen. Totalt kommer det att spelas 60 deltävlingar runt om i landet. Söndag den 8 maj är det dags på GolfStar Lindö Äng och lördagen den 14 maj spelas den på GolfStar International.

Se till att anmäl ditt 2-mannalag redan idag och spela scramble, ha kul och tävla om fina priser. Flera extratävlingar kommer att arrangeras ute på banan, såsom HIO Challenge på ett lätt par 3-hål med chans att vinna mycket påkostade priser om du gör en HIO, vad sägs om en låda champagne? ProPud sponsrar också ett annat par 3-hål där det arrangeras en Närmast Hål-tävling.

På prisbordet finns bl.a en utlandsvistelse från Golfresans partner Lisia Polana, som är en fin golfanläggning belägen utanför Warszawa. I vinsten inkluderas en 3-nätters vistelse, del i dubbelrum, frukost, unlimited golf och gratis bollar på driving-rangen. Vouchern är giltig 2 år från tävlingsdatum.

Knistad Golf & Country Club finns också med även i år med sitt fullmatade presentkort på golfpaket.

För anmälan:
8 maj på GolfStar Lindö Äng, klicka här
15 maj på GolfStar International, klicka här

Varmt välkomna och lycka till!

Nyhetsarkiv