av Published On: 13 april, 2022

Lagom till påskhelgen öppnar vi upp fler GolfStar-ranger. Näst på tur är GolfStar Riksten och Waxholms ranger som bägge öppnar idag.  Öppettiderna kommer vara 07.00 – 20.00 både på Riksten och Waxholm.

GolfStar Riksten
Cafét är öppet under hela påskhelgen mellan 10.00 – 14.00 och om vädret tillåter grillar Stefan och Martin hamburgare, så håll tummarna för solsken.

Rikstens rangemaskin är också uppdaterad med det nya betalsystemet GolfMore. Ladda ner appen så du är redo att köpa rangebollar!

GolfStar Waxholm
Rangen är laddad med nya rangemattor och nytt betalsystem – GolfMore.
Läs mer om hur du använder GolfMore HÄR.

Restaurangen på Waxholm kommer vara öppen 09.00 – 14.00 och serverar kiosk- och caféutbud samt Dagens Lunch, hamburgare och fiskgryta.

Receptionen är öppen 09.00 – 14.00 under hela påskhelgen och shopen är påfylld med nya varor för säsongen. Därefter håller receptionen öppen kl. 9.00-14.00 under lördagar och söndagar fram till att 18-hålsbanan öppnas upp för spel.

Receptionens och restaurangens öppettider och utbud gäller tillsvidare och utökas succesivt i samband med öppning av 18-hålsbanan.

I början av nästa vecka ryktas det om en försenad påskpresent, så håll utkik på golfstar.se och våra sociala medier (Facebook: GolfStar Sverige, Instagram: golfstar_sverige) för information…

Varmt välkomna och Glad Påsk!

 

Nyhetsarkiv