av Published On: 8 april, 2022

Påsken kommer allt närmare och här kommer en riktig ”påskkaramell”!
Vi kommer nämligen att öppna Lindö Äng på onsdag och på Skärtorsdagen är det även dags för Lindö Park och Kyssinges 9-hål att öppna för säsongen.
Bokningen öppnar vi på tisdag kl. 09.00 och du bokar som vanligt dina starttider via vår hemsida https://golfstar.se/spela/ eller direkt i Sweetspot-appen.

För dig som ännu inte tecknat medlemskap för 2022, gör det enklast via vår hemsida eller betalar direkt i receptionen. Om du köper via vår hemsida (https://golfstar.se/medlemskap/), se till att spara orderbekräftelsen och visa upp den i samband med incheckningen i fall att du inte hunnit blivit aktiverad till speldagen.

Första bokningsbara tider:
Onsdag 13 april kl. 09.00 på Lindö Äng
Torsdag 14 april kl. 09.00 på Lindö Park & Kyssinges 9-hål
Vid eventuell frost går din starttid förlorad och du får boka en ny i mån av plats. Vi tackar för att du respekterar våra skyltar på banan angående möjlighet till spel eller ej. Håll utkik på respektive anläggnings Facebooksida, där lägger vi ut aktuell banstatus.

– LINDÖ

✸ Öppettider

Alla dagar mellan kl. 08.00-15.00

✸ Shopen/Receptionen
Premiäröppning med större shop-yta än tidigare och med ett utökat utbud. Kom och ladda upp med allt du behöver inför säsongen.

✸ Rangen
Öppen under receptionens öppettider. Nya bollar finns laddade i bollmaskinen och vi har även nya mattor på rangen! DEMODAGAR på rangen sker på lördagen den 16:e och söndagen den 17:e april mellan 11-15. Kom förbi och testa årets alla nyheter från Mizuno, Titleist, Ping, TaylorMade och Callaway.

✸ Restaurangen
Kom in i värmen och ta en kopp kaffe, chokladboll eller något annat gott! Vid öppning har vi ett enklare kioskutbud i restaurangen. Under långhelgen (fredag 15/4-måndag 18/4) har vi en grekisk Food truck som står vid klubbhuset och serverar pita-rullar, souvlaki tallrikar, sallader m.m. Bilen finns på plats för servering mellan kl. 11-15 under hela helgen.

✸ Banorna och övningsområden
Samtliga hål på både Lindö Park och Äng kommer att vara öppna med ordinarie sommargreener. På Lindö Park kommer ordinarie tees på samtliga par 3-hål och korta par 4-hål att vara stängda och utslagsmattor gäller. På Lindö Äng kommer samtliga ordinarie tees att vara öppna för spel.
Puttninggreen och övningsområden är stängda tillsvidare.

– KYSSINGE

✸ Öppettider
Alla dagar mellan kl. 08.00-17.00

✸ Shopen/Receptionen
Vi har fyllt på shopen med årets nyheter och har ett stort sortiment med bollar, handskar, kläder och accessoarer.

✸ Restaurangen
Kom in och träffa våra nya restauratörer Ryad och Georges! Under öppningshelgen erbjuder de smörgåsar, fikabröd, korv och kiosksortiment. Passa även på att fråga de om kommande lunch- och maträtter så får de berätta mer om sina planer för Kyssinges restaurang!

✸ Banorna och övningsområden
Rangen är öppen under receptionens öppettider. Samtliga hål på 9-hålsbanan är öppna med ordinarie sommargreener. Puttinggreenen vid klubbhuset är stängd tillsvidare.

På Lindö Äng, Lindö Park och Kyssinge 9-hål är golfvagnar tillåtna. Golfbilsförbud gäller tillsvidare.
Sist men inte minst… Hjälp oss att vårda banorna så vi kan ha den fortsatt öppen, se till att ha greenlagare med ut på din runda och var noga med att laga dina nedslagsmärken samt lägga tillbaka uppslagen torv. Stort tack på förhand!

Varmt välkommen till golfsäsongen 2022… nu kör vi!

Nyhetsarkiv