av Published On: 28 mars, 2022

Igår gick vi ut med nyheten om att vi öppnar rangen på GolfStar Hässelby nu på fredag. När vi ändå har farten uppe, så beslutade vi idag att även öppna GolfStar Brollstas range i helgen som kommer.

Receptionen och restaurangen kommer vara öppna kl. 09.00 -14.00, både på lördag och söndag. Rangen är öppen dygnet runt. Restaurangen serverar ett generöst caféutbud.

Så här i början av säsongen kommer receptionen och restaurangen endast att vara bemannade på helger, medans rangen och 9-hålsbanan är öppna alla dagar i veckan. Håll utkik på Brollstas hem- och Facebooksida där vi uppdaterar öppettiderna löpande.

På alla GolfStars ranger har vi i år bytt betalsystem till GolfMore. Systemet uppdaterar dig med olika range erbjudanden och du håller enkelt koll på din rangepott samt du kan enkelt fylla på ditt konto när du själv vill.

Så se till att ladda ner GolfMore-appen via länkarna nedan, så kan du på ett enkelt sätt betala i range maskinerna ute på våra anläggningar:
App Store, klicka HÄR
Google Play, klicka HÄR

Brollstas 9-hålsbana är öppen för spel oavsett väder och vind, så passa på att också boka in en runda. Då vädret ser ut att bli bra i helgen som kommer.

I förmiddags bytte vi bokningssystem till Sweetspot som vi tidigare informerat om. Via Sweetspot-appen eller via bokningsfönstret som du hittar HÄR , bokar du dina starttider på samtliga av våra banor.

Har du inte laddat ner Sweetspot-appen än, kan du läs mer hur du går tillväga HÄR.

Varmt välkomna till GolfStar Brollsta!

Nyhetsarkiv