av Published On: 7 mars, 2022

Samarbetet mellan GolfStar och Indoor Golf Group öppnar nya golfspelsmöjligheter för golfarna i Stockholm att spela golf året runt. I fortsättningen kommer de som är medlemmar i GolfStar kunna spela på alla GolfStars 19 golfbanor i Stor-Stockholm och på alla Indoor Golf Groups 19 inomhuscenters runt hela Sverige.

Syftet med året-runt-golf är att göra golfen mer lättillgänglig och driva på utvecklingen samt göra den ännu roligare för alla kategorier av golfare. Affärsmässigt är det långsiktiga målet att verksamheterna säsongsmässigt ska komplettera varandra gällande både intäkter, kundservice och leverans.

– I GolfStars affärsstrategi ligger sedan länge att vi ska erbjuda våra medlemmar året-runt-golf. Vi kallar projektet ”Golf365”. Innan pandemin har vi samarbetat med spanska golfanläggningar och det kommer vi fortsätta med. Men vi har också följt utvecklingen av inomhusgolf och sett att det är en annan typ av affärsverksamhet än ”vanlig” utomhusgolf. Det finns två stora och duktiga aktörer, men vi har i Indoor Golf Group funnit en proaktiv, kreativ och snabbfotad partner som täcker in både Stor-Stockholm och övriga Sverige på ett sätt som passar oss bra, kommenterar Tony Trigell, GolfStars CEO och grundare.

Det är ännu mycket kvar av inomhusgolfsäsongen så vi kommer redan nu i veckan lansera några nya GolfStar Indoor-medlemskap för spel hos Indoor Golf Group för alla våra medlemmar, avslutar Tony.

– Tillsammans gör vi nu golfen till en året-runt sport på ett naturligt sätt med möjlighet till ett golfmedlemskap. GolfStar är en stor och kompetent golfaktör som brinner för att öka golftillgängligheten och utveckla golfen. Vi brinner för golfsporten och ser stora möjligheter att utveckla den ytterligare tillsammans med ett golfbaneföretag som GolfStar och korsbefrukta vanlig golf med inomhusgolf, säger Fredrik Wredmark, Indoor Golf Group CEO och grundare.

Vi ser ett året-runt-medlemskap som en spännande produkt som kommer att attrahera många golfare. Vi är väldigt glada att ha knutit detta samarbete med GolfStar och ser stora möjligheter tillsammans framöver, avslutar Fredrik.

Läs mer om våra Indoor Golf-medlemskap under rubriken ”MEDLEMSKAP”

Nyhetsarkiv