av Published On: 22 december, 2021

I konstruktiv dialog med våra associerade golfklubbar, så kommer vi inom kort att lansera två nya ålderskategorier i vårt Play 9 paket. Något som vi tidigare inte erbjudit utan priset har varit detsamma oavsett ålder.  

De nya ålderskategorierna riktar sig till dig som är upptill 18 år och till dig som är 70-plusare.

De nya priserna är följande och gäller från årsskiftet:
Upptill 18 år (födda 2004 eller senare) är priset 1.845:- och för dig som 70 + (1952 eller tidigare) är priset 3.195:-.
I priserna ingår klubb- och förbundsavgift.

Vidare kommer vi också att lansera ett ”KNATTE” medlemskap för de som är upptill 12 år (2010 eller senare). Medlemskapet kommer att kosta 495:-. I detta medlemskapet ingår inget fritt spel på våra banor utan istället kommer man erhålla 75% rabatt på gällande greenfee som gäller på samtliga av våra 19 banor.

Har du redan köpt medlemskap för 2022 och vill ändra din medlemsform, vänligen kontakta Kundtjänst, senast 31 januari.

God Jul och Gott Nytt Golf År!

Nyhetsarkiv