av Published On: 18 november, 2021

Under nästa vecka börjar vi skicka ut fakturorna på årsavgiften 2022 till våra medlemmar. Fakturan kommer även i år att skickas ut via e-post tillsammans med Billogram, håll därför uppsikt efter fakturan i din mejlkorg den närmaste veckan.

Från och med 1 januari höjer vi priset med 500 kronor på våra fullvärdiga seniormedlemskap för spel på alla GolfStar banor – Play ALL Small, Medium och Large. Se till att betala din faktura innan årsskiftet, så undviker du prishöjningen på 500 kronor.

Vill du redan nu teckna 2022 års medlemskap, byta medlemsform eller hemmaklubb klickar du på länken nedan.

Teckna ditt medlemskap här

För eventuella frågor kring ditt medlemskap, vänligen kontakta Kundtjänst, så hjälper vi dig.

Varmt välkommen till en ny golfsäsong tillsammans med oss på GolfStar!

Nyhetsarkiv