av Published On: 15 september, 2021

24Storage har den perfekta förvaringen för golfprylarna, eller hemmet när det är dags för flytt, renovering eller att göra plats i garaget.

Som partner till GolfStar lanserar nu 24Storage ett specialerbjudande på förråd som inkluderar 20% rabatt på förrådshyran, greenfeecheck (värde 500:-) och bag cover (värde 500:-). Totalt värde ca: 1.300 – 5.200 kronor beroende på val av förråd.

Erbjudandet och rabatten gäller på alla 24Storage 26 anläggningar runt om i Sverige. Bokar gör ni enkelt på www.24storage.se/golfstar och anger rabattkoden GOLFFORRADET20. Tryggt, nära och utan både bindningstid och dolda administrationsavgifter. Betala gör man enkelt med swish, kort eller faktura.

24STORAGE – HYR FÖRRÅD HELT ENKELT

Villkor: Rabatten gäller för månadshyran, och endast för nya bokningar. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller användas fler gånger av samma kund. Boka innan 2021-10-31. Försäkringsavgift och köp av lås kan tillkomma.

Greenfeecheck och bag cover postas efter bokning till den adress som angivits i förrådsbokningen.

Erbjudandet gäller de 24 första kunderna som bokar med rabattkoden. Greenfeechecken gäller på GolfStars anläggningar 2021.

Nyhetsarkiv