av Published On: 25 oktober, 2019

GolfStar har förvärvat Hässelby Golf som blir ytterligare en golfanläggning i GolfStars utbud inför säsongen 2020.

Hässelby Golf är en av landets bästa träningsanläggningar för alla kategorier av golfare. Förutom en stor driving-range med ett 60-tal utslagsplatser varav ett antal platser under tak, finns puttinggreen och ett flertal övningsbunkrar. På anläggningen finns också en fin 9-hålsbana i ett naturskönt kulturlandskap med åkerholmar och banan har par 30. Greenerna är små och de luriga vattenhinderna är utmanande för golfare på alla nivåer. Dessutom finns ett klubbhus som erbjuder både servering och golfshop, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

Tony Trigell, grundare och arbetande styrelseordförande i GolfStar säger:
– Vi är oerhört glada över att nu ha kunnat förvärva Hässelby Golf och kunna välkomna dess medlemmar in i GolfStar-familjen. Att kunna erbjuda ytterligare 9 hål så nära Stockholm och en fin träningsanläggning som ett komplement till vår Bromma-anläggning där beläggningen är mycket hög är bra för våra kunder och golfarna i Stockholm i allmänhet. Hässelby Golfs geografiska placering kompletterar vårt övriga utbud av golfbanor i Stockholms-området. Totalt kan vi nu erbjuda fritt spel på 22 banor i Stockholm, varav 8 av dem är 9-hålsbanor samt på Lumine Golf Clubs 45-hål, söder om Barcelona. Att nu kunna välkomna Hässelby Golf ligger helt i linje med vårt kundlöfte att erbjuda golfarna i Stockholm – ”Mest golf för pengarna”.

Så här säger Lotta Hager, tidigare ägare på Hässelby Golf:
– På Hässelby Golf anordnar vi varje säsong många roliga aktiviteter och tävlingar för medlemmar och gäster. Att nu kunna avyttra golfanläggningen till GolfStar som min pappa och jag byggt upp under snart 30 år känns väldigt bra och tryggt. Speciellt eftersom GolfStar under säsongen skött banskötseln på Hässelby och levererat en golfbana som nog aldrig varit så bra. Det är också väldigt skönt för mig personligen och kanske också för våra medlemmar att jag på ett sätt kommer vara kvar på Hässelby genom att jag nu får ett nytt utmanande arbete inom GolfStar som känns både spännande och utvecklande. Jag ser redan nu fram mot säsongen 2020 eftersom jag vet att Hässelbys medlemmar kommer att få ett fantastiskt medlemserbjudande.

Nyhetsarkiv