Billigt golfmedlemskap Stockholm

Det behöver inte kosta en förmögenhet att spela golf. Det finns billiga golfmedlemskap i Stockholm och vi på GolfStar ger dig som medlem massor av förmåner i samband med att du tecknar ett medlemskap hos oss. Vi har flera typer av medlemsformer att välja mellan och det är du som spelare som avgör vilket som passar just Dig bäst.

Vi stoltserar dessutom med att ha Stockholms bästa golferbjudande. Klicka här för att läsa mer.

billigt golfmedlemskap Stockholm

Hos GolfStar finner du Stockholms bästa golferbjudande och spel med stor variation. Klicka hem ett prisvärt medlemskap idag!

Prisvärda golfmedlemskap Stockholm

Om du är på jakt efter ett billigt golfmedlemskap Stockholm har du hittat helt rätt. För att tillgodose alla golfälskares behov beroende på erfarenhet, budget och andra faktorer har vi konstruerat olika medlemsformer. Några av dessa är nya inför säsongen och vi är glada över att se hur väl de nyttjas av många av våra medlemmar. För oss är det viktigt att vi gör allt för att du och alla andra spelare ska få en toppklassig golfupplevelse som samtidigt inte ska kosta skjortan. Med våra 19 golfbanor på 13 olika anläggningar i Sverige, samt 7 associerade golfklubbar, garanterar vi att vi har det absolut mest prisvärda, bästa och framför allt största golferbjudandet du kan ta del av i Stockholm.

Det finns fler fördelar med att bli medlem hos GolfStar:

  • 25 % rabatt på ordinarie greenfee för dina gäster i bollen på de banor och speltillfällen som ingår i din valda medlemsform
  • Boka tider upp till 30 dagar i förväg
  • Fritt lån av golfvagn i samband med golfspel i mån av tillgång
  • Våra uppskattade nyhetsbrev med bl a viktig baninformation och medlemserbjudanden!

Vi vet att golfspelare har olika önskemål och behov, dessa önskemål är något vi alltid strävar efter att uppfylla. Därför valde vi att göra en stor förändring i våra medlemsformer inför säsongen.
Du kan betala hela årsavgiften vid ett tillfälle eller dela upp betalningen månadsvis – det är helt upp till dig.

Att ansöka om golfmedlemskap hos GolfStar är väldigt enkelt och det tar inte lång tid. Gör din ansökan om golfmedlemskap här.

GolfStar PLAY LARGE

Vi har medlemskapen för alla, oavsett om du spelar någon gång ibland eller väldigt ofta. För den som vill få ut det bästa av spelandet och inkludera allt i sitt medlemskap är GolfStar PLAY LARGE att rekommendera. Med denna medlemsform kan du spela på alla våra banor, alla dagar i veckan och under alla tider. Detta gör att du får ett prisvärt och billigt golfmedlemskap i Stockholm samtidigt som du erbjuds de allra bästa förmånerna, golfbanorna och golfklubbarna.

GolfStar PLAY NORTH eller SOUTH

Väljer du något av våra ”geografiska” medlemskap, så spelar du fritt, så mycket du vill, alla dagar, alla tider och på antingen 17 banor som ingår i  PLAY NORTH eller 5 banor som ingår i PLAY SOUTH. Perfekt för dig som vill ha variation men samtidigt inte vill åka för långt till dina favorit banor.

GolfStar PLAY GREENFEE och 9 HOLES

Den som inte kan eller har lust att spela en runda på 18 hål kan istället välja en av våra enklaste medlemsformer, nämligen GolfStar PLAY 9 HOLES, då ingår fritt spel på samtliga niohåls-banor alla dagar och alla tider.

Vårt GolfStar PLAY GREENFEE är också en enklare medlemsform där du får spela fyra golfrundor på valfria banor, en till fyra stycken. Du får spela på dessa banor alla dagar och under alla tider.

Barn- och ungdomsmedlemskap

För barn och ungdomar erbjuder GolfStar rejäla rabatter på våra GolfStar PLAY ONE medlemskap. Rabatterna erbjuds i två steg för dig som är*: – 12 år eller mellan 13 – 21 år.

* Baseras på det antal år du fyller under medlemskaps-året.

Medlemskapen för barn och ungdomar är mycket förmånliga, erbjuds till starkt rabatterade priser och ger dig ett riktigt billigt golfmedlemskap Stockholm.

Om du har kommit hit ner känns det som att du redan har bestämt dig, Köp Ditt medlemskap nu!