GolfStar Winter Series 2025. Nu är det klart att tävlingen kommer tillbaka även nästa vinter.
By Published On: 30 September, 2024

GolfStar Winter Series på Empordà Golf Club 2025

Den fjärde upplagan av GolfStar Winter Series inleder premiären på Cutter & Buck Tour 2025. Tävlingen kommer även nästa år att spelas på Empordà Golf Club utanför Girona mellan den 12–21 februari 2025.

”Redan nu är intresset är stort och vi räknar med att det kommer att vara ett fullt startfält med 156 spelare som kommer vara med och spela säsongspremiären på Cutter & Buck Tour 2025”, säger Nicole Fankl, ansvarig för Cutter & Buck Tour och fortsätter:

”Vi är mycket tacksamma att GolfStar fortsätter som titelsponsor även nästa år. De tidigare tävlingarna har varit mycket uppskattade av så väl spelarna, förbundet och av oss på Cutter & Buck Tour. Jag är övertygad om att det kommer att bli två mycket spännande tävlingar som kommer att spelas på Empordà Golf i februari 2025, säger Nicole.

Unik miljö

Calle Carlsson, Owner CC Golf och promotor för Winters Series:
”Vi är glada att GolfStar förnyar samarbetet med Winter Series och fortsätter att stötta svensk golfs elit utveckling. Tävlingarna i februari skapar en unik möjlighet och utmärkta förutsättningar för spelarna att kunna utveckla sitt spel”.

”Vi har de senaste tre åren varit titelsponsor för GolfStar Winter Series. För oss på GolfStar var det självklart att fortsätta som titelsponsor även 2025. Att få fortsätta vara med och ge unga, lovande golfspelare möjligheten till att utvecklas till framtidens golfstjärnor är fantastiskt och ligger i linje med GolfStars strategi att alltid främja golfens utveckling”, säger Stefan Brikell, Customer Relations Director på GolfStar.

GolfStar etablerar sig i Spanien

”I och med att vi nu också etablerat GolfStar i Spanien och sedan årsskiftet driver en egen anläggning, GolfStar Cambrils, en timme söder om Barcelona så har vi nu en egen bas i Spanien. Där kan vi ger våra medlemmar möjligheten att förlänga golfsäsongen året runt. Vi har samarbetsavtal med ett flertal hotell och golfbanor i närområdet. Vår ambition framåt är att ta över driften av fler golfanläggningar kring Alicante/Murcia, Barcelona samt Malaga, säger Stefan.