Från nybörjare till passionerad golfare – snart väntar Spanien för Oliver
By Published On: 3 October, 2024

Från nybörjare till passionerad golfare – snart väntar Spanien för Oliver!

Efter att ha börjat spela golf i våras har Oliver snabbt utvecklat en stark kärlek för sporten. Med sitt första handicapmål uppnått, ser han fram emot att sänka sitt handicap ännu mer – och en efterlängtad golfresa till Spanien.

“Vi har pratat i kompisgänget om att åka till Spanien och spela golf, och nu blir det äntligen av. Jag är riktigt taggad!”

 

Oliver är både student och bartender till vardags. Han pluggar marknadskommunikation och IT på Stockholms Universitet, där han har studerat i ett år med två år kvar till examen. Vid sidan av studierna arbetar han på en bar i Stockholm och har samtidigt lyckats skapa utrymme för sin nya passion – golfen.

– Jag började spela golf i våras när jag tog grönt kort, och sen dess har jag blivit helt förälskad i sporten. Det har verkligen varit en fantastisk vår och sommar, berättar Oliver.

 

Tight golfgäng och ständiga framsteg på banan

Han spelar golf tillsammans med sina kompisar, både de som har spelat tidigare och några som började samtidigt som honom. De har blivit ett tight golfgäng och uppskattar inte enbart golfen som sport, utan också att få vara ute i naturen och hänga i kompisgänget.

– Det är en så rolig sport att hålla på med, och känslan av att se hur jag utvecklas och sänker mitt handicap är en skön känsla. Just nu spelar jag en 18-hålsrunda i veckan och tränar på rangen två gånger i veckan. Mitt nuvarande handicap är 34, vilket känns bra eftersom målet för första säsongen var att ta mig från 54 till 40, så det har jag klarat. Nästa mål är att komma ner till låga 20, säger han med ett leende.

 

Valde GolfStar för friheten

När det gäller medlemskap valde Oliver och hans fyra vänner GolfStars Höstkampanj, något som han verkligen uppskattar.

GolfStars medlemskap är verkligen prisvärt, med så många banor inkluderade. Valfriheten att kunna spela på olika banor är en stor fördel. Dessutom känns det som en riktigt bra deal att vi får hela 2024 på köpet om vi tecknade medlemskap för 2025. Jag och tre kompisar tecknade Höstkampanjen tillsammans. Så nu kan vi spela med vår kompis som redan är medlem i GolfStar, förklarar Oliver.

Han har redan hunnit prova på flera av GolfStars banor sedan han började spela i våras, och en av favoriterna är GolfStar Kyssinge.

– Jag gillar verkligen banlayouten på Kyssinge och att det finns en gräsrange där jag kan träna, säger han.

 

Spännande golfäventyr väntar i Spanien

Framtiden ser också ljus ut för Oliver och hans golfande, inte minst eftersom han och vännerna planerar en golfresa till Spanien.

– Vi har pratat om att det vore kul att åka till Spanien under den svenska lågsäsongen, för att spela golf och njuta av god mat och dryck. Och nu blir det äntligen av i och med vinsten av Stay & Play-paketet! Jag är otroligt taggad på resan, avslutar han med stor entusiasm.

 

Så går tävlingen till

Alla som tecknar sig för höstkampanjen är automatiskt med i tävlingen. Tävlingen går till så att två av varandra oberoende personer på GolfStar skriver ner ett datum och tid under tävlingsperioden. Den person som gör köpet närmast det klockslaget vinner.

Veckan du köper ditt medlemskap är du med och tävlar om Stay & Play-paket i Spanien och du tävlar endast mot de som köpt medlemskap samma vecka. När du köper ditt medlemskap är du automatiskt med i veckans tävling.

Vill du också ha chansen att vinna? Det är enkelt – köp ditt medlemskap genom vår Höstkampanj så är du med i tävlingen!

Köp ditt medlemskap här: https://golfstar.se/hostkampanj

 

För oss som inte vinner

För oss som inte vinner i tävlingen om Stay & Play-paketet så går det, såklart, fortfarande att spela anläggningarna. Du kan läsa mer om GolfStars reseerbjudande här på GolfStar Travel.