By Published On: 19 September, 2024

Mats Jönsson vinner det andra Stay & Play-paketet i Spanien

Förra veckans vinnare hade spelat golf i fyra månader. Mats Jönsson har spelat i 45 år. Nu åker Mats med sin son till Spanien.

“Det ska bli fantastiskt kul att få komma till Spanien och spela golf”, säger Mats.

Mats Jönsson delar sin tid mellan Skåne och Stockholm. Där i Skåne, utanför Ystad, har han fortfarande en stor gård som tar mycket tid. I Stockholm har han familjen.

“Min son bor i Stockholm och spelar mycket golf på GolfStar Viksberg,” förklarar Mats. “När jag flyttade upp till Stockholm fick jag mer tid för golfen. För några veckor sedan övertalade han mig att hoppa på Höstkampanjen, både för att kunna spela med honom och för att få tillgång till GolfStars 22 banor i Sverige, Finland och Spanien“, säger Mats.

Spelat de flesta GolfStar-banorna

“Jag har spelat de flesta av GolfStars banor genom åren och tycker verkligen om variationen. Jag har avverkat samtliga banor vid det här laget. Favoriten är GolfStar Riksten“, säger Mats.

”Golfsäsongen har gått förvånansvärt bra,” säger Mats och konstaterar: “Jag har lyckats sänka mitt handicap, och det beror nog på att jag har spelat mer kontinuerligt på senare tid. Jag spelar två till tre gånger i veckan. Det blir oftast 9 håls-rundor men ibland smyger det in en 18-hålsrunda också. Mitt nuvarande handicap är 27,5, men mitt lägsta någonsin var 11,5.” fortsätter Mats.

Mats är pensionär idag. Tidigare har han rest runt mycket i världen i jobbet. Då har det blivit att han har spelat golf på många banor, både i Europa och USA.

 

Andra vinnaren av Stay & Play

Nu är Mats Jönsson den andra vinnaren av Stay & Play-paketet i Spanien. Mats har vunnit tre nätter på Sol Port Cambrils Hotel med frukost samt greenfees på Gaudí Golf Club och Panorámica Golf Club i Spanien.

“Det ska bli fantastiskt kul att få komma till Spanien och spela golf,” säger han entusiastiskt. “Jag planerar att ta med mig min son och vi ser båda fram emot att spela på Gaudí Golf Club och Panorámica Golf Club. Det kommer bli en härlig upplevelse.”

Så går tävlingen till

Alla som tecknar sig för höstkampanjen är automatiskt med i tävlingen. Tävlingen går till så att två av varandra oberoende personer på GolfStar skriver ner ett datum och tid under tävlingsperioden. Den person som gör köpet närmast det klockslaget vinner.

Vill du också ha chansen att vinna? Det är enkelt – köp ditt medlemskap genom vår Höstkampanj så är du med i tävlingen!

Köp ditt medlemskap här: https://golfstar.se/hostkampanj

 

För oss som inte vinner

För oss som inte vinner i tävlingen om Stay & Play-paketet så går det – såklart – fortfarande att spela anläggningarna. Du kan läsa mer om GolfStars reseerbjudande här på GolfStar Travel.