Gabriel Lindbom förste vinnare av Stay Play 2024
By Published On: 11 September, 2024

 

Gabriel Lindbom första vinnare av Stay & Play-paketet i Spanien

Gabriel Lindbom började spela golf för fyra månader sedan. Förra veckan tecknade han sig för ett GolfStar-medlemspaket. Nu är han första vinnare av GolfStar Stay & Play-paket till Spanien.

“Är det sant!”, skrattar Gabriel smått chockad, “det här ska kompisarna få höra…!”.

 

Till vardags jobbar Gabriel som projektledare inom IT på en advokatbyrå i Stockholm. När han är ledig idrottar han med ett kompisgäng på tio andra.

“Det har varit innebandy i många år. Men nu börjar vi bli äldre och stelare och vi letade i våras efter någon annan idrott att hålla på med”, berättar 28-åringen.

“Vi bestämde oss för att börja spela golf. Det blev nybörjarkurs och brevlådeklubb. Så såg vi annonsen om medlemskap i GolfStar och signade upp”, säger Gabriel.

 

Tre dagar i Spanien väntar

Nu väntar Spanien i tre dagar. Resultatet av att vara den första vinnaren i året Stay & Play-paket i Spanien. Boende och mat på Sol Port Camrils Hotel är betalt. Precis som en runda på Gaudi Golf Club och Pandoramica Golf Club, som för övrigt är designad av golfledendaren Bernard Langer.

Dessutom – såklart – som medlem i GolfStar är det obegränsat med spel på GolfStar Cambrills pitch och putt-bana. (Läs mer om GolfStar Spanien här).

Gabriel skrattar igen.

“Är det så här enkelt med golf? 

 

Spelat drygt tio ronder – i livet

Gabriel har spelat drygt tio 18-hålare. Handikappet har rasat till under 30. Precis som de har för de flesta av kompisar. Det går inte att missta sig på Gabriels röst att kompisgänget tycker att golf är kul. Även om hösten står för dörren handlar snacket om hur de ska kunna spela mer golf närmaste halvåret.

“Kompisgänget har pratat om att åka till Spanien i vinter. Jag får väl ändra tongången nu och fråga Vilka vill hänga med?”.

 

Så går tävlingen till

Tävlingen är lätt att vara med i. Faktum är att du inte behöver göra något. Två av varandra oberoende personer på GolfStar skriver ner ett datum och tid under tävlingsperioden. Den person som gör köpet närmast det klockslaget vinner.

Första veckan heter vinnaren alltså Gabriel Lindbom. Han hade gjort sitt köp precis den aktuella minuten.

Vill du också ha chansen att vinna? Det är enkelt – köp ditt medlemskap genom vår Höstkampanj så är du med i tävlingen!

 

Köp ditt medlemskap här: https://golfstar.se/hostkampanj

Nästa vecka presenteras en ny vinnare.