By Published On: 11 September, 2024

Costa Daurada Golf Camp med GolfStar Travel och DHGA –
En oförglömlig golfupplevelse mellan den 18 – 25 oktober 2024.

Välkommen till Costa Daurada Golf Camp, arrangerad av GolfStar Travel och tränarna på DHGA. Här får du chansen att utveckla ditt golfspel i en härlig miljö där vi har Cambrils som bas och som ligger cirka 1 timmes bussresa söder om Barcelona.

Golfen
Cambrils är idealiskt att ha som en bas för din kommande golfresa. Förutom spel och träning på GolfStar Cambrils, där det finns en 9-håls Pitch & Putt bana, driving range, övningsområden och ett klubbhus med bar samt en härlig terrass. Så har du närheten till ytterligare 4 golfbanor inom 15 minuters bilväg som vi kommer att spela och träna på.

Närmast hittar du Gaudí Golf Club, endast 10 minuter bort från hotellet. På Gaudí Golf Club finns en 18-hålsbana med par 71, driving range, övningsområden och ett klubbhus med restaurang. Banan är omväxlande och inte så kuperad, vilket gör att du inte behöver golfbil när du spelar. Hålen är omväxlande med flera vattenhinder, välplacerade bunkrar och stundtals smala fairways.

15 minuters bussresa från hotellet ligger Infinitum Golf (tidigare Lumine Golf) med sina tre golfbanor. Här hittar du Hills (18-hål), Lakes (18-hål) och Ruins (9-hål) Course. För dig som varit här tidigare vet att det finns två olika klubbhus. Ett på Hills och ett på Lakes. I bägge finns välsorterade golfshopar, omklädningsrum och restauranger. I anslutning till klubbhusen finns också driving range och övningsområden.

Boendet
Sol Port Cambrils Hotel ligger 300 meter från Regueral-stranden i Cambrils. Hotellet har en utomhuspool, ett gym och 2 bastur. De rymliga rummen på hotellet har egen balkong, luftkonditionering och satellit-tv. På hotellet finns både en restaurang och bar. Där frukost och middagar kommer att serveras. Besöker du baren, passa då på att beställa en mojito och slå dig sedan ner i någon av de sköna sofforna på terrassen och njut.

Vad ingår i priset?
– 7 nätters boende på Sol Port Cambrils Hotel
– Halvpension, frukost och middagar
– 6 greenfee på Gaudí Golf, GolfStar Cambrils och Infinitum
– 5 dagars träning med våra tränare
– Rangebollar vid träning
– Busstransfer, till och från flygplatsen och mellan hotellet och golfbanorna.

*Flygresa ingår inte i priset.

Pris per person: 1.440€/person i dubbel/twin rum och 1.620€/person i enkelrum.
Boka din plats idag och upplev golfens magi med oss på GolfStar Travel och DH Golf Academy.

Läs mer om resan och hur du bokar in plats här.

Varmt välkommen att boka denna resa idag!