By Published On: 7 August, 2024

Nystart för GolfStar Travel med nya resepaket till ”egna” banor i Spanien.

För drygt två år sedan lanserade vi GolfStar Travel som är en medlemsförmån, helt unik för dig som har ett Play All Small, Medium eller Large och som ger dig mycket fördelaktiga priser på Stay & Play-paket hos våra utvalda partners.

Mycket har hänt sedan dess. Nu har vi dessutom två utvalda partners i Sverige, Orresta Golf & Konferens, som ligger mellan Enköping och Västerås och The National med sina 36-hål, strax utanför Malmö. Därtill har vi etablerat GolfStar i Spanien och, nu tar vi nästa steg och relanserar GolfStar Travel med fokus på härliga Cambrils.

Cambrils ligger cirka en timmes bilväg söderut från Barcelonas flygplats och ligger längs Costa Daurada. Kombinationen av hotell, golfbanor, stränder och restauranger allt inom några minuters avstånd från varandra gör detta till det självklara valet för en härlig golfsemester. Det är bland annat därför GolfStar valt att ha kontoret i Spanien just här.

Totalt har vi 4 olika partnerhotell i Cambrils som du kan bo på under din vistelse. Dessa är Mas Gallau Hotel, Monica Hotel, Instants Boutique Hotel och Sol Port Cambrils Hotel. Förutom spel och träning på vår egen golfbana GolfStar Cambrils, där det finns en 9-håls Pitch & Putt bana, driving range, övningsområden, två padelbanor och ett klubbhus med bar samt en härlig terrass. Så har du närheten till 4 golfbanor inom 15 minuters bilväg och ytterligare en golfbana en timmes bilväg söderut från Cambrils. Totalt erbjuder vi spel på hela 6 banor! Vilket gör Cambrils till den idealiska platsen att ha som en bas för din kommande golfresa.

Läsa mer om våra hotell och golfbanor i Cambrils, klicka här.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta detta mervärde i ditt medlemskap hos oss på GolfStar och vi vill passa på att önska dig en trevlig resa!