By Published On: 12 July, 2024

Nu har vi nöjet att presentera ännu en utvald partner till GolfStar Travel. Den här gången är det The National som ligger cirka 15 minuters bilresa från Malmö.

– Att nu också kunna erbjuda våra medlemmar förmånliga ”Golfpaket” på The National i Skåne är fantastiskt roligt, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

På The National möts människor för att spela golf på banor i toppklass. För att utvecklas på en av Europas bästa träningsanläggningar. För att äta en lunch eller middag, ta ett glas eller varför inte övernatta på hotellet i det magnifika klubbhuset.

Det är en upplevelse i sig att bo och äta på The National, att kombinera det med golf gör upplevelsen till oslagbar. Hotellet består av 14 Superior dubbelrum och 3 sviter, en rymlig restaurang samt behaglig lounge miljö. Vid varmare väder kan du och ditt sällskap njuta på den vidsträckta terrassen med fri utsikt över 18:e hålet på både Lakes Course och Links Course. Kyligare dagar finns det gott om plats i både loungen och i matsalen. I klubbhuset finns även rymliga omklädningsrum med bastu och en välutrustade shop.

På The National har alla möjlighet alla utöva den underbara sporten; Golf. Oavsett ålder eller ambitions nivå. Driving rangen har belysning så du kan träna även när det är mörkt och även infravärmare så du kan träna när det är kallt. På rangen finns även den senaste teknologin från Trackman Range som alltid ingår när du tränar och spelar på The National.

På anläggningen finns det två 18-håls banor, Lakes och Links Course samt en 9-håls korthålsbana där du kan träna ditt närspel.

Lakes Course är en utmanande, men balanserad bana, där de lätta delarna avlöser de svåra. Små greener, stora bunkrar och mycket vatten. Lakes Course kräver och mästrar, men ger varje spelare en god chans till framgång.

Links Course är en modern inland links-bana med tydliga drag från några av de allra bästa och mest kända banorna på de brittiska öarna. Men nu är vi Skåne och den välkända och bedövande vackra bokskogen som omgärdar Links Course bekräftar tydligt den geografiska hemvisten. Det böljande landskapet är mer än inbjudande. Det vajande ruffgräset står sig sällsynt vackert mot de ulliga små vita molnens färd över den blå himlen.

– Jag är övertygad om att vårt nya samarbete med The National kommer att uppskattas av våra medlemmar. Redan nu kan du som GolfStar medlem, enkelt boka ditt golfpaket på The National direkt via GolfStar Travel sidan på vår hemsida, avslutar Stefan.

Varmt välkomna till GolfStar Travel och The National!

Nyhetsarkiv