av Published On: 21 december, 2023

Under perioden från den 22 december till och med den 7 januari kommer vår kundtjänst vara stängd under jul- och nyårshelgerna. Vi återgår till ordinarie verksamhet från och med måndagen den 8 januari.

Om du har frågor och behöver snabba svar, hittar du de vanligaste frågorna och svaren här (https://golfstar.se/contact-us/). Vid akuta ärenden som du inte kan lösa via vår hemsida, är du välkommen att skicka ett e-postmeddelande till kundtjanst@golfstar.se. Vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Under jul- och nyårshelgen är Brollsta och Waxholms 9-hålsbanor öppna, och du kan spela på ordinarie greener. Starttider kan bokas som vanligt via Sweetspot-appen. Observera att du som medlem behöver boka för att dina vänner ska få gäst-till-medlemrabatten på 25%. Kom också ihåg att ankomstregistrera dig via appen innan din runda. Eftersom alla anläggningsfaciliteter för närvarande är stängda, rekommenderar vi att du tar med en termos med varm dryck och något att äta, eftersom inga köp kan göras på plats.

Du har även möjlighet att träna på våra två korthålsbanor, antingen 9 hål på Lindö Academy Course eller 6 hål på Gripsholms korthålsbana. Bollränna eller på plats-spel gäller på dessa två banor.

För de som föredrar att spela inomhus i värmen rekommenderar vi ett besök på vår inomhusanläggning i Vallentuna, GolfStar Indoor. Anläggningen är öppen från kl. 10.00 till 21.00 alla dagar i veckan, förutom julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen då den är öppen men obemannad och tillgänglig endast för inloggning med Bank-ID.

Simulatortider kan bokas genom Sweetspot-appen, och det är viktigt att du som medlem genomför bokningen för att erhålla en extra rabatt på 25%. På GolfStar Indoor har du också möjlighet att köpa de sista julklapparna till förmånliga priser på kläder och accessoarer!

Vi önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Nyhetsarkiv