av Published On: 23 oktober, 2023

Onsdagen den 1 november öppnar GolfStar Indoor för säsongen. Här spelar du simulatorgolf med TrackMan och du kan välja att spela några av världens bästa golfbanor, bland annat årets Ryder Cup-bana, Marco Simone Golf & Country Club och delta i olika typer av tävlingar eller träna din swing.

Kom själv eller ta med dina golfvänner. Vi rekommenderar upp till 4 personer per simulator. Som GolfStar medlem erhåller du alltid 25% rabatt på våra timpriser.

Våra öppettider kommer att vara mellan kl. 10.00 – 18.00, alla dagar i veckan. På plats finns ett enklare kioskutbud och du kan även passa på att fynda golfprodukter till rabatterade priser. Så välkommen in i värmen hos oss på GolfStar Indoor.

Mer info om GolfStar Indoor hittar du här.

Förläng din golfsäsong tillsammans med oss på GolfStar!

Nyhetsarkiv