av Published On: 2 augusti, 2023

Nu är första deltävlingen i GolfStar Closest 2023 avslutad och den blev riktigt jämnt i toppen. Ett stort grattis till Martintosh som var närmast och som får en plats i finalen som spelas i början av december månad på GolfStar Indoor. För övriga på Topp-5 listan väntar fina priser.

Vinnarna i GolfStar Closest juli:
Martintosh                             0,19m
Högstedt                                 0,20m
Sanauf                                     0,22m
ThomasWestlundGolf         0,24m
PatrikHallen                          0,24m

Redan nu är andra deltävling i gång på nytt kort hål. Denna gång är det hål 15 på Spyglass Hill. Tävlingen håller på fram till och med den 31 augusti och du tävlar på våra Toptracers på GolfStar Hässelby och Lindö.

Det kostar inget att vara med i GolfStar Closest. Du betalar endast för rangebollarna och du får slå så många slag du vill!

Läs mer om hur tävlingen går till, klicka här.

Lycka till!

 

Nyhetsarkiv