av Published On: 20 mars, 2023

Efter en lång vinter som i stunder gett oss retsamma förhoppningar om en tidig säsongsstart är det nu äntligen dags att presentera de första anläggningarna att öppna för golfsäsongen 2023.

På torsdag den 23 mars är det dags för GolfStar Brommas och Hässelbys ranger att öppna. Klubbhusen kommer ha öppet mellan 10.00 till 15.00 (måndag till söndag) och caféerna serverar inledningsvis fika, dricka, snacks och shop-produkter till bra priser. Det ryktas också om att det finns en ny klädkollektion från Puma för både damer och herrar på respektive anläggning, missa inte det.

På GolfStar Bromma och Hässelby kan vi presentera nygamla ansikten som platschefer för säsongen 2023. Både Susanne Christianson och Patrick Nord har ett förflutet på GolfStars anläggningar och de säger så här om den stundande golfsäsongen:

– Har några förändringar skett på er anläggning till den kommande golfsäsongen?

Susanne:
På Hässelby har vi hållit på att bygga om i klubbhuset under hela vintern. Till den kommande säsongen har vi ny inredning i klubbhuset och cafét och vi har återöppnat den populära kioskluckan som vetter mot parkeringen/rangemaskinen.

Patrick
:
Till i år gör vi om cafésortimentet på Bromma och serverar bl.a lasagne, goda pajer och grillade smörgåsar. Vi kommer även utvidga utbudet av kylda drycker.

– Vad har ni för förväntningar på säsongen?

Susanne:
Mina förväntningar är höga! Som alltid hoppas jag på en bra sommar rent vädermässigt så vi får fina banor att spela på. Detta kommer i sin tur leda till att många golfspelare besöker oss på Hässelby.

Patrick:
Mina förväntningar är att få ihop ett starkt team som kommer möta våra gäster på bästa sätt. Vi vill få ännu fler gäster till Bromma och strävar alltid efter att våra gäster ska få ett så gott bemötande hos oss som möjligt.

– Vad är viktigt att tänka på när spelarna besöker era anläggningar?

Susanne:
Likt tidigare år är det fortsatt viktigt att hålla starttiden och vara noggrann med att checka in före spel. Incheckning kan man göra i både receptionen och Sweetspot-appen. Vi föredrar dock incheckning i receptionen, så vi får träffa alla härliga golfspelare.

Patrick:
Förutom att checka in, så är det viktigt att spelarna på Bromma-rangen inte slår över 200m. Bakom nätet som är vid 200m går hål 1 och hål 2 vilket medför risken att spelarna träffas om rangebollarna slås över nätet.

– Och sist men inte minst, hur spenderar man en skön golfdag hos er på bästa sätt?

Susanne:
Jag rekommenderar att man tar med sig ett gäng vänner till oss på Hässelby och inleder med att spela 9 hål på banan. När rundan är avklarad handlar ni fika i cafét och sedan utmanar ni varandra i våra Toptracer-simulatorer på rangen. Kanske en Närmast hål-tävling lockar?

Patrick:
Eftersom GolfStar Bromma ligger så nära stan gillar jag när spelare kommer och slår en hink efter jobbet och tar en runda efter det. Sedan kommer ni in till oss i klubbhuset, snackar lite och köper en kall dryck att svalka sig med i kvällssolen. Visst låter det underbart?

På Hässelby kommer Toptracer vara igång från öppningsdagen. Toptracer erbjuder olika spännande och utvecklande virtuella spellägen som Closest to Pin, Driving Challenge samt ger dig möjlighet att spela välkända banor som Pebble Beach, St Andrews Old Course och Bethpage Black.

Toptracer har även ett spelläge för de allra minsta, som heter Go Fish. I Go Fish jagar barnen olika föremål i havet som genererar poäng beroende på hur nära spelaren är från målet. Föremålen i havet kan vara allt ifrån fiskar och hajar, en gammal sjörövarstövel eller jackpoten som är en skattkista. Ju fler föremål barnen träffar, desto högre poäng får dem!

Vi rekommenderar er att följa GolfStar Bromma och Hässelbys Facebooksidor för att ta del av den senaste informationen, öppettider och erbjudanden.

Varmt välkomna till en ny säsong hos oss på GolfStars anläggningar!

Nyhetsarkiv