av Published On: 20 december, 2022

Under jul- och nyår håller vår kundtjänst stängt mellan den 23 december t.o.m. 8 januari och är åter på plats måndagen den 9 januari.

De vanligaste frågor och svar hittar du här, om du har akuta frågor som du inte hittar svaren på via vår hemsida, kan du alltid maila till kundtjanst@golfstar.se , så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Brollsta och Waxholms 9-hålsbanor kan du besöka under hela jul- och nyårshelgen och spela på ordinarie greener! Starttider bokar som vanligt via Sweetspot-appen.

Kom ihåg att det är du som medlem som behöver göra bokningen för att dina vänner ska få gäst-till-medlemrabatten på 25%. Kom även ihåg att ankomstregistrera er via appen innan rundan. Se till att ta med en termos med varm dryck och något att äta, just nu så är anläggningens samtliga faciliteter stängda så du kan inte köpa något på plats.

Du kan också träna vid någon av våra två korthålsbanor, 9 hål på Lindö Academy Course eller 6 hål på Gripsholms korthålsbana. På dessa två banor gäller bollränna/på plats spel.

Spelar du hellre inne i värmen så ska du besöka vår inomhusanläggning i Vallentuna. GolfStar Indoor har öppet mellan kl. 10.00 -22.00 alla dagar i veckan, med undantag julafton/juldagen och nyårsafton/nyårsdagen då det är stängt.

Simulatortider bokar du också via Sweetspot-appen, och även här är det viktigt att det är du som medlem som bokar in för att få extra 25 % rabatt på priset. På GolfStar Indoor kan du även passa på att köpa de sista julklapparna – just nu har vi 60 % rabatt på alla kläder!

Vi önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Nyhetsarkiv