av Published On: 4 november, 2022

Mellan den 1-30 november går den prestigefulla Toptracer-tävlingen ”Closest To The Pin” av stapeln. I tävlingen deltar World of Golf i Göteborg, Barsebäck utanför Malmö, Glumslöv utanför Helsingborg och sist men inte minst GolfStar i Stockholmsområdet.

Tävlingen är en individuell tävling och som tävlingsnamnet antyder så handlar tävlingen om att skjuta så nära flaggan på hål 16 på Spanish Bay (127 m).

Det unika med Toptracers ”Closest To The Pin”-tävling är att du tävlar om finfina priser mot andra spelare på World of Golf, Barsebäck samt Glumslöv. Dessa anläggningar har, likt GolfStar Hässelby och GolfStar Lindö, Toptracer-ranger och den gemensamma resultatlistan är därför sammankopplad anläggningarna emellan.

Hur deltar jag då?
Likt tävlingen ”GolfStar Closest” som vi har kört under säsongen, så deltar du genom att logga in på ditt konto i Toptracer-appen när du kommer till någon av GolfStar Hässelby eller Lindös ranger och startar Closest To The Pin à hål 16 på Spanish Bay.

Denna tävling är öppen för alla, oavsett om du är GolfStar-medlem eller inte.
Det kostar ingenting att vara med i tävlingen. Du betalar endast för rangebollarna och kom ihåg – du har obegränsat antal försök att komma Closest To The Pin!

Läs gärna mer om tävlingen här.

Varmt välkomna och stort lycka till!

Nyhetsarkiv