av Published On: 3 augusti, 2022

Vi saknar mängder av ”klykor” till våra hyrvagnar ute på våra anläggningar. Vi ber er därför vänligen att lämna tillbaka ”klykorna” efter att ni avslutat er runda innan ni packar in bagen i bilen och åker hem eller till jobbet.

Trycket på starttider är nu högt ute på våra banor och det är många medlemmar och gäster som vill hyra vagnar men inte kan göra det på grund av att våra ”klykor” saknas. Detta till trots att vi har massor av vagnar som står redo att hyras ut.

Vet du med dig att du av ”misstag” fått med dig en av våra ”klykor” hem i din golfbag efter din senaste runda, vänligen se då till att omgående lämna tillbaka den i någon av våra receptioner.

Vi hoppas naturligtvis att ”klykorna” kommer tillbaka, så snart som möjligt men ser du något, när du är på våra anläggningar, vänligen hjälp oss då att beivra detta beteende.

Stort tack på förhand!

Nyhetsarkiv