av Published On: 11 juli, 2022

Idag lanserar vi GolfStar Travel som är en medlemsförmån, helt unik för dig som har ett Play All Small, Medium eller Large och som ger dig riktigt fördelaktiga priser på ”Stay & Play”-paket hos våra partners i Spanien.

Som vi tidigare berättat är våra utvalda partners följande; Empordà Golf, GNK Golf/La Torre Golf Resort och La Sella Golf Resort & Spa. Anläggningarna är belägna på populära golfdestinationer med goda flygförbindelser från Arlanda och har max 1,5 timmes transfer när du landat på flygplatsen i Alicante eller i Barcelona.

Gemensamt för samtliga anläggningar är att de ligger i direkt anslutning till golfbanan samt erbjuder spel på fler än 18-hål. Dessutom har de fler än en restaurang, där du kan njuta av god mat och dryck. Allt för att du ska få så mycket variation och härliga upplevelser som möjligt under din vistelse.

Förutom fördelaktiga priser på boende och greenfee, kan du även se fram emot en mängd andra erbjudanden och förmåner väl på plats. Det handlar om allt i från fritt lån av golfvagn under din vistelse, fria rangebollar, välkomstdrink, fria middagar, välkomstpresent på rummet vid ankomst, rabatter på exempelvis golfbilshyra eller uppgradering av rumskategori. Allt för att du ska känna dig extra välkommen och omhändertagen hos våra utvalda partners.

Du som redan har ett Play All Small, Medium eller Large medlemskap kommer inom kort att få ett nyhetsbrevs utskick från oss med dina inloggningsuppgifter till GolfStar Travels bokningssidor. Så håll koll på din inbox.

För dig som inte har ett Play All Small, Medium eller Large medlemskap i dagsläget, kan enkelt uppgradera ditt medlemskap genom att kontakta vår kundtjänst. Skicka ett mail till kundtjanst@golfstar.se , så hjälper de dig med din uppgradering och att du också får tillgång till GolfStar Travels bokning.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta detta mervärde i ditt medlemskap hos oss och vi vill samtidigt passa på att önska dig en trevlig resa!

 

Nyhetsarkiv